Survivor Çağrı kimdir, kaç yaşında? Survivor Çağrı nereli, hangi dizilerde oynadı?

Gündemde pek çok kişi sıklıkla Survivor Çağrı kimdir, kaç yaşında? Sorusunun yanıtını merak ediyor ve araştırıyor. TV8’in femomen yarışmasında ada hayatı ve parkurlardaki mücadelelerin yanı sıra yarışmacıların hayatları da merak konusu oluyor. Özellikle açıklamaları ile gündeme bomba gibi düşen Çağrı, gözyaşları içerisinde samimi açıklamalarda bulundu. Peki daha önce oyunculuk deneyimi de bulunan Survivor Çağrı kimdir, kaç yaşında?

Giriş Tarihi 09 Şubat 2021, 18:28 Güncelleme 09 Şubat 2021, 18:28
Survivor Çağrı kimdir, kaç yaşında? Survivor Çağrı nereli, hangi dizilerde oynadı?

İÇİNDEKİLER

Survivor Çağrı kimdir, kaç yaşında? Survivor Çağrı nereli, hangi dizilerde oynadı? Sorularının cevapları arama motorları üzerinden sıkça sorgulananlar arasında yer alıyor. Ünlüler takımında mücadele sergileyen özellikle agresif tavırları ile ön plana çıkan ismin son yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü ve hayatı hakkındaki detaylar merak konusu oldu. İşte Survivor Çağrı ile ilgili merak edilen tüm bilgiler…

"BURASI BENİM SON ŞANSIM"

Survivor 2021'de asabi çıkışlarıyla dikkat çeken Çağrı Atakan ödül oyunu öncesi geçirdiği zor günleri gözyaşlarıyla anlattı.
Babasını erken yaşta kaybettiğini ifade eden Çağrı, 'Survivor'ın benim için bir şans olduğunu, hatta son şans olduğunu düşünüyorum. O yüzden buradayım zaten. Ben çok güzel bir çocukluk geçirdim. Annem, babam çok iyi insanlardı. Babam rahmetli oldu annem yaşıyor. Babamı hastalıktan kaybettik. Benim gördüğüm en namuslu insanlardan biriydi. Hepimiz ailelerimiz gibi olmak isteriz hayat şartlarından dolayı mümkün olmaz. Ben de babam gibi olmak isterdim ama o kadar olamadım.

Babamı erken kaybettikten sonra çocukluğun verdiği rahatlık, hem de arkadaş çevresi... Hiçbir şey umrunda olmuyor o zaman. Annem de beni mutlu edebilmek adına her şeyini verdi okutmak için. Biz o yolu seçmedik, okuyamadık. Bir dönem sonra hazıra da dağ dayanmıyor. Para bitti, etrafımızdaki insanlar bitti.

Varmış gibi görünen akrabalar da oldu ama anneme yardım ederken ezdiler. Bunun sorumlusu benim aslında. Annem kanser oldu onu da ben ettiğimi düşünüyorum kanser. Sonrasında annem benim oyuncu olmamı isterdi hep. Allah razı olsun benim burada olmamım sebebi bir dostum vardı. Onun yanına gittim şu an ihtiyacımız olduğunu söyledim. Sonra beni Çukur adlı diziye soktu.

Allah yüzümüze baktı bizim orada. Bir laf söyledim, 'ekmeğimin peşindeyim' onun üzerine sevildi, devam ettik. Oyunculuk herkesin çok para kazandığı bir şey değil. Survivor benim için son şans annemi gururlandırmak istiyorum.

SURVİVOR ÇAĞRI KİMDİR?

Survivor 2021 yarışmacılarından olan Çağrı Atakan 1981 Ankara doğumlu. Atakan, eğitimine özel bir okulda başladı. Ardından Bilkent Üniversitesinde lisans eğitimini tamamladı.

2018 yılında ATV ekranlarında yayın hayatına başlayan, Şahin Tepesi dizisinden yer aldı. Dizide Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Boran Kuzum, Aybüke Pusat, Murat Aygen, Esra Dermancıoğlu, Kaan Taşaner ve Leyla Tanlar gibi isimlerle birlikte çalıştı. Çukur dizisinde Remzi karakteriyle ekrana gelen Atakan, 1.85 boyunda ve 79 kilodur.
Çağrı Atakan 2017 yılında "Çukur" dizisinde "Remzi" karakteri ile en büyük çıkışı yaptı. 2018 yılında "Şahin Tepesi" dizisinde "Yılmaz" karakterine hayat verdi.
Çağrı Atan günümüzde yaşamını İstanbul'da sürdürmektedir. Dizi, sinema ve tiyatro çalışmalarını ise sürdürmeye devam etmektedir.

ÇAĞRI ATAKAN'IN OYNADIĞI DİZİLER

2018 – Şahin Tepesi (Yılmaz)
2017 – Çukur (Remzi)
2007 – Arka Sıradakiler