Müge Anlı SON BÖLÜM TEKRAR 12 Şubat 2021 Cuma| ATV linki YOUTUBE Sevgi Kıranlı ve sevgilisi Muammer Cambaz canlı yayında...

Müge Anlı Atv canlı yayında bugün (12 Şubat 2021) neler yaşandı? 5 çocuk ve 4 torun sahibi Sevgi Kıranlı, 3 çocuk sahibi evli Muammer Cambaz ile aşk yaşıyordu. Kayıp aşıkları Müge Anlı buldu. Sevgi Cambaz emniyet güçleri tarafından sorgusu alındıktan sonra serbest bırakıldı Müge Anlı canlı yayınında açıklamalarıyla şoke etti. Nezarethanedeki sevgili Muammer Cambaz da son dakika gelişimesine göre ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Bugün Müge Anlı canlı yayınında taraflar ve aileleri karşı karşıya geliyor. Çarşıya gideceğini söyledi bir daha geri dönmedi. Gözyaşları içindeki annenin korkunç iddiası. 13 yaşındaki Cangız Ergin bulundu mu? Hepsi ve daha fazlası 12 Şubat 2021 Müge Anlı son bölümde.

Giriş Tarihi 08 Şubat 2021, 10:22 Güncelleme 12 Şubat 2021, 12:57
Müge Anlı SON BÖLÜM TEKRAR 12 Şubat 2021 Cuma| ATV linki YOUTUBE Sevgi Kıranlı ve sevgilisi Muammer Cambaz canlı yayında...

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı canlı yayınını aşağıdaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz... Müge Anlı'nın bugünkü canlı yayınında (12 Şubat 2021) neler yaşanıyor? Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

ATV CANLI YAYIN MÜGE ANLI İZLE SON BÖLÜMT TEKRAR İZLE YOUTUBE - TIKLA

Aşk, ihanet, tepkiler, eleştiriler, Davut Kıranlı'nın yolunu gözlediği eşi Sevgi Kıranlı Müge Anlı canlı yayınında.

Türkiye Sevgi ile Muammer'in buluşma anına kilitlendi. Eski eşlerin de yayında bulunduğu buluşma Atv canlı yayınında...

3 çocuğunu bıraktı 4 torun sahibi kadını kaçırdı. Sevgi Kıranlı'nın sevgilisi Muammer Cambaz Müge Anlı canlı yayınında.

Çarşıya gideceğini söyledi bir daha geri dönmedi. Gözyaşları içindeki annenin korkunç iddiası. 13 yaşındaki Cangız Ergin 7 Ocak'tan bu yana nerede?

Sivas'tan Ankara'ya gitti bir daha geri dönmedi. En son 6 ay önce kim nerede gördü? Taksi şoförünü ne oldu? 48 yaşındaki Uğur Şimşak'ın şüpheli kaybı...

11 ŞUBAT 2021 PERŞEMBE MÜGE ANLI'DA YAŞANANLAR...

Cinayet sanığı anne ve sevgilisi...Küçük Şiar için adalet zamanı! Türkiye'yi dehşete düşüren Şiar Kılıç cinayetinin ilk duruşmasında neler yaşandı?

3 aydır kayıptılar, Müge Anlı'ya bağlandılar. 'Denizlerin suyu bitene kadar aşkımız bitmez' diyen kaçan aşıklardan Sevgi Kıranlı Müge Anlı stüdyosuna geliyor! Sevgilisi Muammer'den gelen son dakika haberi Müge Anlı canlı yayınında...

Sevgi Kıranlı ile Muammer Bey'in aşkı Türkiye gündemine oturdu. Evli ve çocuk sahibi ikiliden Sevgi Hanım Atv canlı yayınında eşi ile yüzleşti. Muammer Bey ise nezarethanede geçirdiği birkaç saatin ardından serbest bırakıldı.

10 ŞUBAT 2021 MÜGE ANLI'DA YAŞANANLAR!

Her şeyi bıraktı şoförüyle kaçtı! Şoke eden iddialar Atv canlı yayınında. Kaçak çift 3 aydır nerede?


Müge Anlı'da aydınlatılan bir cinayet! Müge Anlı canlı yayınında oğlu Şiar Kılıç'ın cinayete kurban gittiğini itiraf eden anne Gülüzar Amanet ve 3 kişi bugün hakim karşısında!

Son dakika gelişmesine göre Gülüzar ile sevgilisi Hami'nin Şiar Kılıç cinayetinin ilk duruşmasında birbirlerini suçladıkları öğrenildi.

9 yaşındaki Şiar Kılıç cinayetinde ilk duruşma! Sakarya Adliyesi'nden canlı yayın Müge Anlı'da...


Evlatlık verildi, 32 yıl sonra annesini buldu. Müge Anlı'da gerçekleşen bir mucize... Burcu Tolga'nın öyküsünde son durum...


"Çarşıya gidiyorum" dedi, dönmedi. Endişe ve gözyaşı içinde bir anne! Korkunç iddialar! 13 yaşındaki Cangız Ergin nerede?

9 ŞUBAT 2021 MÜGE ANLI'DA YAŞANANLAR...

Şoförlüğünü yaptığı 4 torun sahibi Sevgi Kıranlı'yı kaçırdı!

35 yıllık eşinin eve dönmesi için gözyaşı döken Davut Kıranlı Müge Anlı'da!

3 çocuğunu bıraktı, 4 torun sahibi kadını kaçırdı. 3 aydır eşinden haber alamayan Semiha Cambaz Müge Anlı'da!

Temizlik yapmak istemedi, kayıplara karıştı. 16 yaşındaki lise öğrencisiyle ilgili sıcak gelişme!

Acılarla dolu bir hayat... Evlatlık verildi 4 yaşında anne, 12 yaşında baba vefat etti. Müge Anlı'da bir mucize daha... 32 yıl sonra annesini bulan Burcu Tolga'nın öyküsü...

Çarşıya gideceğini söyledi bir daha geri dönmedi. Korkunç iddialar... 13 yaşındaki Cangız Ergin 7 Ocak'tan bu yana nerede?

Dünyaya geldiği hastanede terk edildi, annesini bulup öyküsünü öğrenmek isteyen genç bir kadın!

1989'da İstanbul Bakırköy'e bağlı İncirli semtindeki hastanede terk edilen Burcu Tolga annesini arıyor. Burcu Tolga'nın vasisi Fügen Karacaoğlu Müge Anlı canlı yayınında tüm bildiklerini anlattı. 17 yaşlarında olduğunu ve kızını ağlaya ağlaya verdiği ortaya çıkan Burcu'nun annesi Müge Anlı canlı yayınında aranıyor.

MÜGE ANLI'DA BURCU TOLGA ANNESİNİ BULDU MU?

Hiç görmediği annesi Yasemin Köroğlu'nu arayan Burcu Tolga için pek çok isim ekranlara bağlandı. Son olarak teyzesinin oğlunun yayına katılması sonrası stüdyodakileri sevindirdi.

5 yıldır kayıp bir adam, silahlı kahvehane baskını, intikam iddiası, cinayet şüphesi... 37 yaşındaki İbrahim Paksoy'a ne oldu? İbrahim Paksoy'un kaybıyla ilgili Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yeni bir gelişme yaşandı. Programa bağlanan kişiler, Tire'de kahvehaneye dönük silahlı saldırıdan dolayı İbrahim Paksoy'un firari olarak arandığını söyledi.

TİRE'DE KAHVEHANEYE KANLI BASKIN

İzmir''de bulunan bir kahvehaneye gece yarısı kimliği belirsiz kişiler silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda 1 kişi öldü, 10 kişi de yaralandı. İddiaya göre, Gökçen'de Mübarek'in kahvehanesi diye bilinen mekana düzenlenen silahlı saldırının detayları şöyle;

Tire- Ödemiş karayolu üzerinde bulunan kahvehaneye özel bir otomobille gelen saldırganlar yanlarında taşıdıkları av tüfekleri ve tabancayla kahvehaneyi dışarıdan yaylım ateşine tuttu. Kahvehaneye hedef gözetmeksizin yaklaşık 20 el ateş eden saldırganlar olay yerinden geldikleri araçla hızla uzaklaşarak, gece karanlığında izini kaybettirdi. Üç kişiden ikisi yakalandı, o üçüncü kişinin ise İbrahim Paksoy olduğu iddia ediliyor.