Esra Erol son bölüm izle 10 Aralık 2020! 43 yıl sonra biri gelinlik diğeri ise damatlık giydi! Kadriye-Celal çiftinin o anları...

Esra Erol canlı yayınında bugün, (10 Aralık 2020) neler yaşandı? Aysel tarafından zorla tutulduğu iddia edilen Emine'nin kocası Recep Esra Erol'da canlı yayında yanıt veriyor. Kadriye Teyze gelinliği, Celal Amca damatlığıyla 43 yıl sonra hayallerini gerçekleştiriyor. "Kayınpederim 2 çocuğumu da kaçırdı" diyen Kübranur'un yüzleşmesi! 19 yaşındaki kayıp Ümmü'den gelen son dakika gelişmesi ne? Mehmet Bey çocuklarına kavuşma anı ve son kez yemekte bir araya gelen Hasan'ın karısı Fatma’yı ikna çabaları izleyenleri ekran başına kilitliyor. Hepsi ve daha fazlası 10 Aralık 2020 Perşembe Atv Esra Erol son bölümde.

Giriş Tarihi 10 Aralık 2020, 17:01 Güncelleme 10 Aralık 2020, 18:47
Esra Erol son bölüm izle 10 Aralık 2020! 43 yıl sonra biri gelinlik diğeri ise damatlık giydi! Kadriye-Celal çiftinin o anları...

İÇİNDEKİLER

Esra Erol Atv canlı yayınında hafta içi her gün umut kaynağı olmaya devam ediyor. 10 Aralık 2020 Perşembe Atv Esra Erol'da canlı yayınında neler oluyor?

ESRA EROL SON BÖLÜM ATV İZLE - TIKLA

Kocası Recep Aysel'e kaçtı! Emine hanım isyan etti! Akıl almaz iddialar! İddiaya göre; "Aysel kocam Recep'i zorla tutuyor. Çocuğumun babası Recep diyor" Aysel tarafından zorla tutulduğu iddia edilen Emine'nin kocası Recep canlı yayında!



43 yıl sonra Kadriye Teyze gelinliği, Celal Amca damatlığıyla gelecek! O anlar Esra Erol'da!


Kayınpeder-gelin canlı yayında karşı karşıya gelecek! Kayınpederi Kübranur'un 2 çocuğunu da kaçırdı!


19 yaşındaki kayıp Ümmü ile ilgili son dakika gelişmesi!


Son kez yemekte bir araya geldiler! Hasan, karısı Fatma'yı ikna edebildi mi?