ESRA EROL SON BÖLÜM ATV İZLE! 10 yaşındayken Amerika'ya evlatlık verilen Esra Evans bulundu!

Esra Erol'da canlı yayınında bugün (6 Kasım 2020 Cuma) neler oldu? Türkiye nefesini tuttu, bu haberi bekliyor! Hiçbir haber alınamayan Esra Evans'ı Esra Erol buldu! 31 yıl önce Amerika'ya evlatlık verilen Esra Evans'la ilgili son dakika gelişmesi Esra Erol'da canlı yayınında. Kardeşiyle ilgili yeni gelişmeyi canlı yayında öğrenecek olan Necati Bey, bugün annesi Tülay Hanım ile karşı karşıya gelecek!  Hasan Hüseyin’in sosyal medyada düet yaptıktan sonra kaçan karısı Şerife Nur'a son teklifi ne olacak? Zeynal Bey'in akıl almaz iddiası Tazegül Hanım'ın sessizliğini bozdu. O konuşacak yer yerinden oynayacak! Uğur'un yıllardır bitmeyen anne hasreti Esra Erol'da son buluyor! Hepsi ve daha fazlası 6 Kasım Atv Esra Erol'da son bölümde!

Giriş Tarihi 06 Kasım 2020, 16:30 Güncelleme 06 Kasım 2020, 18:48
ESRA EROL SON BÖLÜM ATV İZLE! 10 yaşındayken Amerika’ya evlatlık verilen Esra Evans bulundu!

İÇİNDEKİLER

12 sezondur ekranda olan ve başarılarla adından söz ettiren Esra Erol, bu sezonda da boşanma sürecinde ve sonrasında çocukları mağdur eden ebeveynlerin velayet savaşlarında ara bulucu oluyor. Yıllardır ailesine kavuşamayanlar, evlilik vaadiyle kandırılanlar, kayıp evladını bulmaya çalışanlar, herhangi bir konuda mağduriyet yaşayanlar aradıkları çözümleri Esra Erol'da bulmaya devam ediyor. Esra Erol'da canlı yayınında bugün (6 Kasım 2020 Cuma) neler oluyor?

ATV ESRA EROL SON BÖLÜM İZLE - TIKLA

Necati, bugün annesi Tülay hanımla karşı karşıya gelecek! Büyük hesaplaşma!

Türkiye nefesini tuttu, bu haberi bekliyor! Hiçbir haber alınamayan Esra Evans nerede? Bir mucize gerçek oldu, Necati'nin kardeşini Esra Erol buldu. Abi kardeş 38 yıl sonra Esra Erol'da canlı yayınında kavuştu! İki kardeş şimdi, 10 yaşındayken Amerika'ya evlatlık verilen 41 yaşındaki kardeşleri Esra Evans'ı arıyor! 31 yıl önce Amerika'ya evlatlık verilen Esra Evans'la ilgili son dakika gelişmesi Esra Erol'da canlı yayınında!

Akılalmaz iddialar, şok suçlamalar! Önce sosyal medyada düet yaptı, sonra kocası işe gidince çocuğunu da alıp Abbas'a kaçtı! Büyük yüzleşmede bugün son perde! Gelin - kaynananın büyük hesaplaşması! Hasan Hüseyin'in karısı Şerife Nur'a son teklifi ne olacak?

Tazegül'ü eski eşine bakıcı olarak aldı! Kısa süre sonra nikah masasına oturdu! Yoldan bulduğunu nikah şahidi yaptı! O konuştu, herkesi çileden çıkardı! Sadece 3 ay evli kaldığı Tazegül tarafından yüz binlerce lira dolandırıldı! Zeynal Bey'in akıl almaz iddiası Tazegül Hanım'ın sessizliğini bozdu. O konuşacak yer yerinden oynayacak!

27 yıl boyunca annesini bir kez gördü! 15 yıldır da annesinden hiçbir haber alamadı! Uğur'un yıllardır bitmeyen anne hasreti Esra Erol'da son buluyor! Hayatında hiç görmediği, sesini duymadığı annesi Esma Fidancı'yı Esra Erol buldu. 3. evliliğini yaptığı öğrenilen Esma Hanım'ın soyadının Tiryaki olduğu ortaya çıktı.