Hercai 42. bölümde Reyyan ve Miran'ın büyük sınavı! Reyyan hamile mi?

Hercai, yeni bölümüyle 9.10.2020 Cuma akşamı ATV ekranlarında olacak. Başrolünde Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün yer aldığı dizi yine nefes kesen anlara sahne olacak. Azize, Aslan'ı Midyat'tan uzaklaştırmaya çalışırken, Reyyan ve Miran için şartlar nasıl olacak? Reyyan'ın annesi Zehra ile Nasuh arasındaki sular durulacak mı? İşte Hercai 42. yeni bölüm fragmanı ve yaşanacak gelişmeler...

Giriş Tarihi 08 Ekim 2020, 11:35 Güncelleme 08 Ekim 2020, 11:58
Hercai 42. bölümde Reyyan ve Miran’ın büyük sınavı! Reyyan hamile mi?

İÇİNDEKİLER

ATV ekranlarında yayınlanan başarılı yapımlardan birisi olan Hercai, 42. bölüm ile izleyicisiyle buluşuyor. Oyuncu kadrosunda Akın Akınözü (Miran Aslanbey), Ebru Şahin (Reyyan Şadoğlu), Ayda Aksel (Azize Aslanbey), Serhat Tutumluer (Hazar Şadoğlu), Macit Sonkan (Nasuh Şadoğlu), Gülçin Santırcıoğlu (Sultan Aslanbey), Oya Unustası (Gönül Aslanbey), İlay Erkök (Yaren Şadoğlu), Tansu Taşanlar (Azad Şadoğlu), Ahmet Kayakesen (Harun), Zuhal Yalçın (Asiye) gibi başarılı isimler yer alan Hercai 42. bölümde neler olacak?

HERCAİ 42. BÖLÜM FRAGMANI İZLE - TIKLA

HERCAİ 42. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Azize'nin uğruna yıllarını harcadığı intikamın asıl sebebini öğrenip daha fazla kimse zarar görmeden bu intikamı bitirmek isteyen Reyyan ve Miran yalandan bir ayrılık oyunu oynamaya karar vermişlerdir. Bu ayrılık aralarındaki özlem ve tutkuyu had safhaya çıkarırken Aslan'ın yan evde bilerek bıraktığı çakmağı bulan Miran'ın kıskançlığı ortalığı fena karıştırır.

HERCAİ 42. BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLE - TIKLA

Reyyan'ın hamile olduğunu zanneden Hazar onu ve bebeğini olaylardan uzak tutmak için onları Zehra'nın yanına götürmeye karar verir. Bunu duyan Miran ise uzakları yakın etmenin yollarını arar ve Reyyan'ın gitmesine fırsat vermeden Zehra'yı ona getirir.

Fakat Miran'ın bu hamlesi hiç beklenmedik olaylara sebep olacaktır. Aslan'ı bir türlü gönderemeyen Azize ise Aslan'ın duvarındaki Reyyan'ın fotoğraflarını görünce şok olur ve gönlünü Reyyan'a kaptıran Aslan'ı da bu sevda uğruna kaybetmemek adına Midyat'tan gitmesi için ona reddedemeyeceği bir teklif sunar.

HERCAİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Reyyan ve Miran'ı birlikte yakalayan Hazar öfkesine hakim olamayıp tetiğe basmıştır. Niyeti Miran'a zarar vermek olmasa da Reyyan babasının ciddiyetini anlamış, babasını Miran'a inandırma konusunda hayal kırıklığına uğramıştır. Yaşananlardan sonra Nasuh'un zorlamasıyla boşanma kağıtlarını imzalamak zorunda kalan Reyyan, mahkeme günü bu boşanmanın gerçekleşmemesi için hiç beklenmedik bir hamle yapar. Diğer yandan babaannesinin kendisini geri göndermek için Şadoğulları'na sulh teklif ettiğini öğrenen Aslan bir sonraki adımını planlarken Sultan, Zehra'nın sakladığı mektubu Aslan'a teslim eder. Adalet sağlamak için geldiğini söyleyen Aslan, Miran'a Hazar'ın oğlu olduğunu söyledi mi? Yoksa duygularını adalete tercih mi etti?