Müge Anlı'daki Saliha Çalışkan olayında son dakika gelişmesi! 'Sülalem kasap, Saliha'yı...'

Atv ekranlarının sevilen ismi Müge Anlı, canlı yayında Saliha Çalışkan'ın esrarengiz kaybını araştırıyor. Mersin'de ikamet eden Saliha Çalışkan 27 aydır kayıp. Esrarengiz şekilde kaybolan ve hiçbir şekilde kendisinden haber alamayan Saliha Çalışkan'ın ailesi, Müge Anlı ve ekibinden yardım isteyerek programa katıldı. Müge Anlı'daki Saliha Çalışkan olayında son dakika gelişmesi kan dondurdu. Saliha Çalışkan'ın kaybında, boşanma sürecinde olduğu eşi Tuncay'dan şüpheleniliyor.

Giriş Tarihi 08 Ekim 2020, 13:44 Güncelleme 08 Ekim 2020, 16:55
Müge Anlı’daki Saliha Çalışkan olayında son dakika gelişmesi! ’Sülalem kasap, Saliha’yı...’

İÇİNDEKİLER

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor... 8 Ekim Atv Müge Anlı canlı yayınında, 27 aydır kayıp olan Saliha Çalışkan olayıyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı.

Genç kadının ailesi Müge Anlı ve ekibinden yardım isterken kayıp Çalışkan'ın ailesi genç kadının esrarengiz olayında eşi Tuncay Bey'in parmağı olabileceğini iddia ediyor. Kayıp Saliha'nın en son görüştüğü isim ise iddialarıyla hem stüdyodaki hem de ekranları başındaki izleyicileri şoke etti. İşte Müge Anlı Saliha Çalışkan olayından son dakika gelişmeleri…

SALİHA ÇALIŞKAN OLAYINDA YENİ İDDİA!

2018 yılında Mersin'in Silifke ilçesinde halı dokuma ipi almak üzere ikamet ettiği evinden ayrılan Saliha Çalışkan'dan bir daha haber alınamadı. İki seneden fazla süredir kendisinden herhangi bir haber alınamayan genç kadının 2. Eşi olan Tuncay Bey'den boşanma aşamasında olduğu öğrenildi…

Cinayete kurban gittiği düşünülen Saliha Çalışkan'ın ailesi kendisinden haber alınamayan genç kadın için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. Aile, Saliha Çalışkan'ın boşanma sürecinde olduğu Tuncay Bey'den şüpheleniyor.

Saliha Çalışkan'a ne oldu?

25 Haziran 2018'de Mersin Silifke'den kayboldu. Kaybolmadan önce son olarak halı dokuma ipi almaya gittiği ortaya çıkan Saliha Çalışkan, şiddet gördüğü 2. eşinden boşanmak içi dava açmıştı. Cinayete kurban gittiği düşünülen Saliha Çalışkan'ın kaybolmadan 20 gün önce eski eşi Ali Çelik'ten 13 bin lira tazminat aldığı öğrenildi. Saliha Çalışkan'ın cinayete kurban gitmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Genç kadının kaybında iki kişiden şüphe ediliyor. İşte Saliha Çalışkan olayında son gelişmeler…

Aile, Saliha Çalışkan'ın en son görüştüğü isim olan Bayram Güceoğlu ve boşanma aşamasındaki eşi Tuncay Bey'den şüpheleniyor. Saliha'nın kuzeni Yahya Göztaşı, ikinci eşi Tuncay'ın "çocuk benden değil" dediğini iddia etti. DNA testi yaptırdığını söyleyen Tuncay Bey, Saliha Hanım'la evlenirken ailesini karşısına aldığını bu nedenle DNA testi yaptırdığını söyledi.

Saliha'nın kız kardeşi Emine Keleş ise Tuncay'ın daha önce her defasında kendisini aramasına rağmen, ablası kaybolduktan sonra hiç aranmamasına dikkat çekti. Emine Keleş, ablasının Tuncay'ı cezaevine attıracak bilgiler bildiğini bu nedenle ortadan kaldırılmış olabileceğini iddia etti.

GENÇ KADIN MİRAS YÜZÜNDEN Mİ ORTADAN KALDIRILDI?

Saliha Çalışkan'ın kız kardeşinin eşi olan Murat Bey yayına bağlanarak bu kez çok farklı bir iddiada bulundu. Ve Saliha Çalışkan'ın kaybolduğu süreçte 300 – 400 bin TL'lik miras alacağını ifade etti. Bu açıklama sonrası genç kadının alacağı miras yüzünden cinayete mi gittiği konuşulmaya başlandı…

SÜLALEM KASAP, SALİHA'YI KESECEĞİM

Kayıp Saliha Çalışkan'ın eniştesi Murat Bey'in bir diğer iddiası ise kan dondurdu. Murat Bey; genç kadının boşanma sürecindeki eşinin Kaybolmadan önce genç kadını keseceğini ifade ettiğini duyurdu.