ESRA EROL SON BÖLÜM İZLE! Şengül Özay olayında boşanmaya 24 saat kala ikinci büyük şok!

Atv canlı yayınında bugün, (7 Eylül 2020 Pazartesi) Esra Erol'da programında neler yaşandı? 12 sezondur ekranda başarılarla adından söz ettiren Esra Erol, bu sezonda da boşanma sürecinde ve sonrasında çocukları mağdur eden ebeveynlerin velayet savaşlarında ara bulucu olacak. Yıllardır ailesine kavuşamayanlar, evlilik vaadiyle kandırılanlar, kayıp evladını bulmaya çalışanlar, herhangi bir konuda mağduriyet yaşayanlar aradıkları çözümleri Esra Erol’da bulmaya devam edecek. Akılalmaz ihanette son perde! Evladını bıraktı sevgilisine kaçtı, o da yetmedi evladını 7 yıl boyunca görmedi. Şengül Özay olayında boşanmaya 24 saat kala ikinci büyük şok! Hepsi ve daha fazlası 7 Eylül 2020 Atv Esra Erol'da son bölümde!

Giriş Tarihi 07 Eylül 2020, 17:20 Güncelleme 07 Eylül 2020, 20:06
ESRA EROL SON BÖLÜM İZLE! Şengül Özay olayında boşanmaya 24 saat kala ikinci büyük şok!

İÇİNDEKİLER

Hafta içi her gün ATV ekranında yayınlanan "Esra Erol'da" programında bugün (7 Eylül 2020 Pazartesi) ne oldu? Esra Erol'un sunumuyla ATV ekranında yayınlanan programda sıra dışı olaylar, savrulup giden hayatlar ve yapılan DNA testleriyle son bulan yalanlarla ses getirmeye devam ediyor. 7 Eylül Pazartesi günü canlı yayınlanan programda; karısı Zuhal halasının oğlu Nazmi'yle kaçtı! Bir yıldır ne çocuğunu aradı ne kimse onlardan bir haber aldı... Selahattin ve Zuhal canlı yayında yüzleşecek, büyük kaçışın sır perdesi aralanacak!

ATV ESRA EROL SON BÖLÜM İZLE!

Akılalmaz ihanette son perde! Evladını bıraktı sevgilisine kaçtı, 7 yıldır hiç haber alınamadı! Cihan Şengül olayında boşanmaya 24 saat kala ikinci büyük şok! Türkiye bu olayı konuşacak! Kayınvalidem ve annesi beni sokağa attı, hamile karımdan beni ayırmak istiyorlar diyen Hakan Beyin büyük isyanı! Eşim çocuğumu pasta almak için evden çıkardı, bir daha haber alamadım diyen Begüm Hanımın haykırışı! Hastaneye gidiyorum diye evden çıktı, bir daha haber alınamadı! 3 aylık evli kızı Yasemin'den bir haftadır haber alamayan Hediye Hanımın büyük isyanı! Böyle kaçış görülmedi! Eşini uyuttuktan sonra 8 yaşındaki kızıyla kayıplara karışan Nazan Küçük nerede? Eşi ve kızına 3 aydır ulaşamayan Bekir Beyin haykırışı ve "Esra Erol'da" programında yaşanan son dakika gelişmeleri ATV canlı yayın izle...