EDHO bu akşam var mı? ATV Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 154. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 154. yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Geçtiğimiz hafta oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçı nedeniyle ekranlara gelmeyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölüm fragmanı, izleyiciler tarafından araştırılıyor. Peki, EDHO bu akşam var mı? ATV Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 154. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Giriş Tarihi 21 Ocak 2020, 09:17 Güncelleme 21 Ocak 2020, 09:17
EDHO bu akşam var mı? ATV Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 154. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İÇİNDEKİLER

EDHO bu akşam var mı? ATV ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 154. yeni bölümü için seyircilerin meraklı bekleyişi sürüyor. Dizinin son bölümünde Tufan, Cengiz ile yaptığı anlaşmanın sonucunda, Hızır'ın tuzağa çekilmesini sağlamış ve ilk kurşunu atarak savaşı başlatmıştı. Yeni bölümde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Peki, EDHO bu akşam var mı? ATV Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 154. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte konu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

EDHO BU AKŞAM VAR MI?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 154. yeni bölümü bu akşam ekranlara gelmeyecek. Geçtiğimiz hafta Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunun ilk ayağında oynanan Kayserispor - Fenerbahçe maçı nedeniyle ekranlara gelmeyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümü, bu akşam oynanacak Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu Fenerbahçe - Kayserispor rövanş maçı nedeniyle yayınlanmayacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölüm fragmanının bu hafta içerisinde yayınlanması bekleniyor.

EDHO'NUN SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 123'üncü bölümünde; Tufan, Cengiz ile yaptığı anlaşmanın sonucunda, Hızır'ın tuzağa çekilmesini sağlamış ve ilk kurşunu atarak savaşı başlatmıştır. İki düşman arasında yapılan pazarlığın, canına karşılık mermilerin yeri olduğunu anlayan Hızır, Tufan ile Cengiz'i birlikte bitirebilmek için bir plan hazırlar. Bu planda en etkili rol oynayacak kişi ise ailesini hiçe sayarak düşmanın tarafında saf tutan Melike Meftun olacaktır.

Başlattığı savaşta daha fazla kayıp vermemek için kendine yandaş arayan Tufan, sokaklardaki adamlarından da birlik olmalarını ister. İlyas ve dostları düşmanlarının etrafında toplanmaya başlayacak bu adamlara, Çakırbeylilerin yanında olmak yerine karşısında durmanın nasıl sonuçlanacağını göstermekte gecikmez. Diğer taraftan Hızır da büyük lokma olarak gördüğü Cengiz'in peşinde olacaktır.

Cengiz'i yok etmenin başına neler açacağını bilen Hızır, ardında hiçbir iz bırakmayacağı bir plan hazırlar. Çakırbeyliler, Tufan'ı kimsesizleştirecek olan bu hamlelerle tozu dumana katacaklardır. Çakırbeyli hanesinde ise heyecanlı bir bekleyiş vardır. Meryem'in döneceği haberi gelmiş ve her şeyin eskisinden daha iyi olacağına dair umutlar tekrar yeşertmiştir. Tüm ev ahalisinin mutlulukla karşıladığı bu habere en çok sevinen ise elbette ki Hızır olacaktır.