Çukur 85. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yamaç öldü mü? Yeni bölümden ilk sahne yayınlandı mı?

Çukur 84. son bölümüyle izleyicini karşısına çıktı. Show TV'de ekranlara gelen dizinin 84. bölüm final sahnesinde yaşanan gelişmeler herkesi şoke etti. Egemen'in planı sonrası tuzağa düşen Yamaç'ın ölüp ölmediği merak ediliyor. Peki, Çukur 85. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde Yamaç öldü mü? Yeni bölümden ilk sahne yayınlandı mı?

Giriş Tarihi 21 Ocak 2020, 11:14 Güncelleme 21 Ocak 2020, 11:14
Çukur 85. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yamaç öldü mü? Yeni bölümden ilk sahne yayınlandı mı?

İÇİNDEKİLER

Çukur 85. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Show TV'de ekranlara gelen Çukur'un son bölümü ters köşe sürprizleriyle nefesleri kesti. Final anında Yamaç, Çağatay'ın hazırladığı tuzağa düşerken, Vartolu ve Medet uzak bir mesafeden Yamaç'ı izledi. Mahsun, Yamaç'ı kamyonetle ölüme gönderdi. Peki, Çukur 85. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde Yamaç öldü mü? Yeni bölümden ilk sahne yayınlandı mı? İşte detaylar...

ÇUKUR 85. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı ve yeni bölümden ilk sahne henüz yayınlanmadı. Yeni bölüm fragmanı yayınlandığında takvim.com.tr'de yer alacak.

DETAYLAR BİR SONRAKİ SAYFADA

YAMAÇ ÖLDÜ MÜ?

Çukur'un 20 Ocak'ta ekrana gelen bölümünün final sahnesinde öfkesi giderek büyüyen Yamaç, Çağatay'ın kapanına adım adım yaklaştı. Yamaç, Çağatay'ın acımasız planı karşısında kurşunların hedefi olurken, Çağatay zaferinin tadını çıkardı. Mahsun'un Yamaç'ı kamyonetle ölüme gönderdiği sırada "Vartolu'nun selamı var!" sözleri dikkat çekti. Ancak, tahminlere göre Vartolu ile Mahsun'un planı sonrası kamyonete Yamaç'ın yerine başka birisinin bindirildiği düşünülüyor. Merak edilen soruların yanıtları yeni bölümde belli olacak.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Mahsun ve Yücel'i de yanına alan Çağatay, Yamaç'ın son hamlesinin üstüne bu kez başka bir Koçovalı'yla görüşüyor. Selim'i kendi tarafına çekmeye çalışan Çağatay'a Selim'in vereceği cevap merak konusu oluyor. Bir yandan Yamaç'ın saldırılarını durdurmaya çalışan Selim, diğer yandan aileyi ve mahalleyi korumaya çalışıyor. Bunun için yardım isteyeceği kişi herkesi şaşırtıyor. Yamaç, hız kesmeden hamlelerine devam ederken yaşanan bir kayıp onu derinden sarsıyor.

Selim, Yamaç'ın sakladığı şeyi öğrenmek için onunla yüzleşiyor, iki kardeş arasında yaşanan duygu yüklü hesaplaşma ekran başındakileri derinden etkiledi. Büyük sırrı bilen Vartolu ise Yamaç'ın karşısına çıkmak için hazırlanıyor. Çağatay'ın yaptığı acımasız planı karşısında Yamaç, ölümle burun buruna geliyor.