17 Ocak reyting sonuçları açıklandı mı? Babil, Hercai, Payitaht, Arka Sokaklar reyting sıralaması belli mi?

17 Ocak reyting sonuçları, günün en çok aranılanları arasında yer alıyor. Dün akşam yayınlanan dizilerin reyting sıralaması merak ediliyor. Star TV'de başlayan Babil dizisinin birinci bölümünün ardından reytinglerde ne sonuç aldığı araştırılıyor. Peki, 17 Ocak reyting sonuçları açıklandı mı? Babil, Hercai, Payitaht, Arka Sokaklar reyting sıralaması belli oldu mu?

Giriş Tarihi 18 Ocak 2020, 08:48 Güncelleme 18 Ocak 2020, 08:48
17 Ocak reyting sonuçları açıklandı mı? Babil, Hercai, Payitaht, Arka Sokaklar reyting sıralaması belli mi?

İÇİNDEKİLER

17 Ocak reyting sonuçları açıklandı mı? Cuma günü dizilerinin reyting sıralaması belli oldu mu? atv'nin sevilen dizisi Hercai ile Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar, TRT 1'de yayınlanan Payitaht ve Star TV'nin yeni dizisi Babil'in reyting sonuçları konusunda araştırmalar sürüyor. Peki, dünkü reyting sonuçlarında son durum nedir? İşte detaylar...

17 OCAK REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

17 Ocak Cuma gününün reyting sonuçları henüz açıklanmadı. Cuma gününün reyting sonuçları 18 Ocak Cumartesi günü öğle saatlerinden sonra belli olacak. Sonuçlar açıklandığında haberimizin içerisinde yer alacak.

16 OCAK PERŞEMBE TOTAL REYTİNG SONUÇLARI

1 MUCİZE DOKTOR

2 BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA

3 MUCİZE DOKTOR - ÖZET

4 FATİH PORTAKAL İLE FOX ANA HABER

5 BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA - ÖZET

6 MUGE ANLI İLE TATLI SERT

7 ESRA EROL'DA

8 ATV ANA HABER

9 SHOW ANA HABER

10 HAVA DURUMU

REYTİNG NEDİR?

Reyting temel olarak hangi programın ve televizyon kanalının ne kadar izlendiğini ortaya çıkaran sistemin adıdır. Bu ölçümler belirli sayıdaki deneklerin televizyonlarına takılan cihazlar aracılığı ile gerçekleştirilir. Bu cihazların nerede ve kimde olduğu bilinmez. Son bilgilere göre yaklaşık 2200 evde reyting ölçüm cihazı olduğu biliniyor.