Hercai 28. yeni bölümde neler yaşanacak? Hercai 28. yeni bölüm 2. fragmanı: Aşk her şeyi değiştirmeye yeter mi?

Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Hercai 28. yeni bölüm ile Cuma akşamı kaldığı yerden izleyicisi ile buluşacak! Hercai 28. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Miran vereceği kararda sevdiği kadının yolundan mı gidecek yoksa yıllardır kulağına intikam masalları fısıldayan Azize’nin büyüsüne mi kapılacak? Elif ve Azat'ın evliliği, Miran ve Reyyan'ın yakınlaşması her şeyi değiştirecek mi? İşte Hercai 28. yeni bölümde yaşanacaklar...

Giriş Tarihi 16 Ocak 2020, 11:08 Güncelleme 16 Ocak 2020, 11:51
Hercai 28. yeni bölümde neler yaşanacak? Hercai 28. yeni bölüm 2. fragmanı: Aşk her şeyi değiştirmeye yeter mi?

İÇİNDEKİLER

Hercai 28. yeni bölümü ile Atv ekranlarında kaldığı yerden devam ediyor. Akın Akınözü (Miran Aslanbey), Ebru Şahin (Reyyan Şadoğlu), Ayda Aksel (Azize Aslanbey), Serhat Tutumluer (Hazar Şadoğlu), Macit Sonkan (Nasuh Şadoğlu), Gülçin Santırcıoğlu (Sultan Aslanbey), Oya Unustası (Gönül Aslanbey), İlay Erkök (Yaren Şadoğlu), Tansu Taşanlar (Azad Şadoğlu), Duygu Yetiş (Elif Aslanbey), Ahmet Kayakesen (Harun) gibi güçlü oyuncu kadrosuna sahip olan Hrcai 28. yeni bölümde neler olacak?

HERCAİ 28. YENİ BÖLÜM 1. FRAGMANI İZLE - TIKLA

HERCAİ 28. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLE - TIKLA

HERCAİ 28. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Elif'in, Azat'la evlenmesi Aslanbey ailesinde deprem etkisi yaratırken, Şadoğlu ailesinde bayram havası yaşanmaktadır. Azize Aslanbey'le girdiği savaşta sonunda büyük bir zafer elde eden Nasuh, Azize'nin artık intikam oyununda sona geldiğine emindir. Tüm ısrarlara rağmen Aslanbey konağına dönmek istemeyen Elif, Reyyan'ın da araya girmesiyle evliliği konusunda Miran'ı ikna eder.

Miran'ın, Elif'i Şadoğlu konağında bırakmasından sonra Azize olanlardan dolayı Miran ve Reyyan'ı suçlar. Elif'i geri almak için her şeyi yapmaya ant içen Azize bu uğurda bir kere daha Miran'ı etkisi altına almaya çalışır. Bir yanda Azize'nin tehditleri diğer yanda Reyyan'ın telkinleriyle ikilemde kalan Miran zor bir kararın eşiğindedir. Acaba Miran vereceği kararda sevdiği kadının yolundan mı gidecek yoksa yıllardır kulağına intikam masalları fısıldayan Azize'nin büyüsüne mi kapılacak?

HERCAİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Miran'ın anneannesini Aslanbey konağına getirmesiyle Azize ve Şükran yıllar sonra yüzleşir. Yaşanan yüzleşme sonrası annesinin geçmişiyle ilgili yeni bilgiler öğrenen Miran artık hangi gerçeğe inanacağı konusunda büyük bir ikileme düşer.

ATV HERCAİ 27. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

REYYAN, MİRAN'A DESTEK OLUYOR

Sevdiği adamın geçmişin bilinmezliğinde savrulmasına izin vermeyen Reyyan, Miran'ın çıktığı bu yolculukta en büyük destekçisi olur.

AZİZE, ELİF'İ KONAKTAN GÖNDERMEK İSTİYOR

Diğer yandan Şükran'ın varlığıyla iyice kapana kısılan Azize, harekete geçmeden önce Elif'i konaktan göndermek ister.

ELİF YURT DIŞINA GİTMEYE KARAR VERİYOR

Azize'nin baskılarına daha fazla dayanamayan Elif zor da olsa yurt dışına gitmeyi kabul eder.

YENİ BİR SAVAŞ BAŞLIYOR

Reyyan ve Miran tüm olanlara rağmen aşklarını doludizgin yaşarken hiç beklemedik bir haberle kendilerini yeni bir savaşın ortasında bulur.