Müge Anlı son bölüm izle 16 Ocak! Fas'tan yüzlerce gelin getiren kişi Müge Anlı canlı yayınında!

Müge Anlı son bölümde stüdyoya katılan, Fas'tan yüzlerce gelin getiren Mustafa Şimşek canlı yayında gözaltına alındı! Müge Anlı, yine akılalmaz bir olayı ortaya çıkardı... Dolandırıcı Ahmet Coşkun, Fas'ta irtibat kurduğu kişilerle bir yöntem geliştirdi. Fas'lı kadınları evlendirme vaadiyle Türkiye'ye getiren Coşkun, bekarlarla da iletişime geçti. Ortalama 100 bin lira aldığı bekarlarla Fas'lı kadınları tanıştırmaya başlayan Coşkun, sadece 1 yılda 600 Fas'lı talihsiz kadını Türkiye'ye getirip milyonlarca liralık vurguna imza attı. Coşkun daha sonra kayıplara karıştı. Evlilik mağdurları Kütahya İl Jandarma Komutanlığı'na gidiyor! Fas'tan yüzlerce gelin getiren kişi Müge Anlı canlı yayınında konuşacak! Hepsi ve daha fazlası 16 Ocak Müge Anlı son bölümde!

Giriş Tarihi 16 Ocak 2020, 10:20 Güncelleme 17 Ocak 2020, 12:03
Müge Anlı son bölüm izle 16 Ocak! Fas’tan yüzlerce gelin getiren kişi Müge Anlı canlı yayınında!

İÇİNDEKİLER

Evlilik mağdurları şikayet dilekçelerini veriyor. Müge Anlı canlı yayında yine akılalmaz bir olayı ortaya çıkardı. Hafta içi her gün Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katılan evlilik mağdurlarının sayısı gün geçtikçe artıyor. Kütahya İl Jandarma Komutanlığı devreye girdi. Mağdur olan herkes tek tek ifade vermeye gidiyor. Dolandırıcı Ahmet Coşkun, Fas'ta irtibat kurduğu kişilerle bir yöntem geliştirdi. Fas'lı kadınları evlendirme vaadiyle Türkiye'ye getiren Coşkun, bekarlarla da iletişime geçti. Ortalama 100 bin lira aldığı bekarlarla Fas'lı kadınları tanıştırmaya başlayan Coşkun, sadece 1 yılda 600 Fas'lı talihsiz kadını Türkiye'ye getirip milyonlarca liralık vurguna imza attı. Coşkun daha sonra kayıplara karıştı.

MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLE 16 OCAK! - TIKLA

Hem Faslı kadın mağdurlar hem de Türk bekarlar, Müge Anlı'ya çıktı ve yaşananları anlattı:

ÜMMÜHAN TOPKAÇ ve oğlu Hidayet Topkaç Afyonkarahisar'dan geldi. Hidayet, Ahmet Coşkun'la tanıştı. Bir kızla tanıştırıldı. Evlenmek için 45 bin lira para verdi. Hidayet sonra dolandırıldığını anladı.

HARUN OLCAR Kırıkkale'den geldi. Bir kadınla tanıştırıldı. Bu kadınla evlenebilmek için 40 bin lira para verdi. Ancak kadın kaçtı.

VAHİDE AKKAYA oğlu Mustafa'yı evlendirmek istiyordu. Ahmet Coşkun'un gösterdiği kızı beğendi. 19 bin lira verdi. Sonra kadının evli olduğu anlaşıldı.

ENVER GENÇ programa Ankara'dan geldi. 60 yaşındaki Enver Bey, bir kadınla tanıştırıldı. Kadın da Enver Bey'i beğendi. 20 bin lirayı aldı. Enver Bey dolandırıldığını anladığında kadın gitmişti.

Mağdurlardan İsmail Aksu, Faslı güzelin giderken evden neler aldığını anlattı:

2 buzdolabı
3 televizyon
3 koltuk takımı
Yatak odası takımı
Kapı kolları
150 kilo et
30 kilo çay
20 kilo tereyağı
25 kilo kaşar