Müge Anlı son bölüm izle 10 Ocak: Çağla Tuğaltay'ın katili ihbardaki o kişi mi?

Müge Anlı canlı yayınında, 15 yaşındayken kendi evinde boğazı kesilerek katledilen Çağla Tuğaltay'ın katili kim? Atv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında zaman aşımına uğramak üzere olan Çağla Tuğaltay cinayetinin detayları kan dondurmaya devam ediyor. Müge Anlı'ya gelen sayısız ihbarlar üzerine bir şüpheli isim dikkat çekti. Çağla'nın öldürüldüğü semtin yakınlarında, sayısız işlediği suçlar ve tecavüz olayları ile dikkat çeken o şahıs Çağla Tuğaltay'ın katili mi? Müge Anlı'da son dakika gelişmeleri için, 10 Ocak Atv Müge Anlı son bölümü izleyebilir, detayları haberimizden takip edebilrsiniz!

Giriş Tarihi 10 Ocak 2020, 10:15 Güncelleme 10 Ocak 2020, 18:08
Müge Anlı son bölüm izle 10 Ocak: Çağla Tuğaltay’ın katili ihbardaki o kişi mi?

İÇİNDEKİLER

Bundan tam 20 yıl önce okul dönüşü evlerinde boğazı kesilerek öldürülen 15 yaşındaki Çağla Tuğaltay'ın katilinden hala bir iz yok. Acılı anne Müge Anlı canlı yayınında zaman aşımına uğramak üzere olan dosya için yardım istedi. Çağla Tuğaltay abisi İlker Tuğaltay'ın odasında ölü halde bulunmuştu.

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT 10.01.2020 CUMA GÜNÜ SON BÖLÜM İZLE

5 Haziran 2000'de İstanbul Şişli'deki evlerinde öldürülen 15 yaşındaki Çağla'nın katili 6 ay içinde bulunmazsa cinayet dosyası kapanacak. Çağla Tuğaltay'ın annesi Müge Anlı canlı yayınında, "Görgü tanığı varsa lütfen konuşsun" diyerek yardım istedi. Çağla Tuğaltay cinayetinin dosyasının kapanmaması için TBMM'de yasa teklifi hazırlığı başladı. Müge Anlı Çağla Tuğaltay cinayeti son dakika gelişmeleri 10 Ocak Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölümde!