Hercai bugün var mı yok mu? Hercai neden yok, yeni bölüm tarihi açıklandı mı? 10 Ocak ATV yayın akışı

Hercai bu akşam var mı? ATV'de her hafta cuma günü izleyici karşısına çıkan Hercai dizisinde heyecan sürüyor. Yeni bölümü heyecanla bekleyen izleyiciler Hercai bu akşam saat 20.00'de izleyici karşısına çıkmayacağını öğrendi. Bu nedenle dizinin hayranları yeni bölümün ne zaman yayınlanacağını merak ediyor. Peki, Hercai yeni bölüm neden yok? İşte merak edilen detaylar...

Giriş Tarihi 10 Ocak 2020, 17:21 Güncelleme 10 Ocak 2020, 22:39
Hercai bugün var mı yok mu? Hercai neden yok, yeni bölüm tarihi açıklandı mı? 10 Ocak ATV yayın akışı

İÇİNDEKİLER

Hercai neden yok? ATV ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Hercai her hafta cuma günü milyonlarca izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Dizinin 10 Ocak Cuma günü ATV yayın akışında yer almaması izleyicilerin dikkatini çekti. Hercai hayranları dizinin yeni bölümünü heyecanla bekliyor. Peki, Hercai bugün var mı yok mu? Hercai yeni bölüm tarihi açıklandı mı? İşte 10 Ocak ATV yayın akışı

HERCAİ BU AKŞAM VAR MI?

Hercai dizisi bu akşam izleyici karşısına çıkmayacak. ATV ekranlarında Hercai'nin yeni bölümü yerine bu akşam Jumanji: Vahşi Orman filmi izleyici karşısında olacak.

ATV YAYIN AKIŞI

20.00: Jumanji: Vahşi Orman
22.30: Hercai
01.50: Aşk ve Mavi

YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Hercai dizisinin yeni bölümü 17 Ocak Cuma günü saat 20.00'de izleyici karşısına çıkacak.

HERCAİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Miran'ın anneannesini Aslanbey konağına getirmesiyle Azize ve Şükran yıllar sonra yüzleşir. Yaşanan yüzleşme sonrası annesinin geçmişiyle ilgili yeni bilgiler öğrenen Miran artık hangi gerçeğe inanacağı konusunda büyük bir ikileme düşer.

REYYAN, MİRAN'A DESTEK OLUYOR

Sevdiği adamın geçmişin bilinmezliğinde savrulmasına izin vermeyen Reyyan, Miran'ın çıktığı bu yolculukta en büyük destekçisi olur.

AZİZE, ELİF'İ KONAKTAN GÖNDERMEK İSTİYOR

Diğer yandan Şükran'ın varlığıyla iyice kapana kısılan Azize, harekete geçmeden önce Elif'i konaktan göndermek ister.

ELİF YURT DIŞINA GİTMEYE KARAR VERİYOR

Azize'nin baskılarına daha fazla dayanamayan Elif zor da olsa yurt dışına gitmeyi kabul eder.

YENİ BİR SAVAŞ BAŞLIYOR

Reyyan ve Miran tüm olanlara rağmen aşklarını doludizgin yaşarken hiç beklemedik bir haberle kendilerini yeni bir savaşın ortasında bulur.