Kimse Bilmez 21. bölüm 2. fragmanı: Uygar'dan akılalmaz uzak!

Atv'de Pazar akşamları izleyicisi ile buluşan Kimse Bilmez'in 21. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kimse Bimez'in yeni bölümünde neler olacağı izleyici tarafından merak konusu oldu. Uygar Sevda'yı elde etmek için akıl almaz oyunlar hazırlayarak Ali'den kurtulmak ister. Bunun için de çeşitli planlar yapmaktadır. Öte yandan Duygu, Pilot’un düşmanları tarafından kaçırılır. İşte Kimse Bilmez 21. bölüm 2. fragmanı...

Giriş Tarihi 08 Kasım 2019, 13:39 Güncelleme 08 Kasım 2019, 13:51
Kimse Bilmez 21. bölüm 2. fragmanı: Uygar’dan akılalmaz uzak!

İÇİNDEKİLER

Atv ekranlarında her Pazar izleyicisiyle buluşan; Keremcem (Ali), Özgü Kaya (Sevda), Engin Hepileri (Uygar), Burak Serdar Şanal (Pilot), Zeynep Elçin (Duygu), Zehra Yılmaz (Tuğçe), Kubilay Penbeklioğlu (Köksal), Özlem Başkaya (Hayriye), Ferdi Kurtuldu (Hüdaverdi), Yiğit Koçak (Sinan), Selda Özbek (Meral), Hakan Altıner (İlhan), Timur Ölkebaş (Vedat), Burak Haktanır (Ergin), Onur Dikmen (Sarp), Adnan Biricik (Kurtbey), Beran Özel (Ezgi), Asya Taşkın (Zeynep), Sevtap Özaltun (Özlem) ve Fatma Karanfil (Nilüfer) gibi güçlü oyuncu kadrosu ile herkesi kendisine hayran bırakan dizi Kimse Bilmez 21. yeni bölümde neler yaşanacağı merak konusu oldu. İşte Kimse Bilmez yeni bölümden ipuçları...

KİMSE BİLMEZ 21. BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLE - TIKLA

KİMSE BİLMEZ 21. BÖLÜM 1. FRAGMANI İZLE - TIKLA

KİMSE BİLMEZ 21. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Uygar Sevda'yı elde etmek için akıl almaz oyunlar hazırlayarak Ali'den kurtulmak ister. Ali'nin eski eşi Özlem'i kullanarak yeni bir plan hazırlayan Uygar, bu sayede Sevda ile aralarındaki engelleri kaldırmak ister.

Kardeşini bulmak için her yolu deneyen Ali, karşısına çıkan engeller yüzünden zor anlar yaşar. Bunu fırsata çevirmek isteyen Uygar ise Erniko'yu öldüren kişinin Ali olduğunu Pilot'a duyurmak için yeni bir plan daha yapar.

Öte yandan Duygu, Pilot'un düşmanları tarafından kaçırılır. Duygu'nun hayatta kalması tek bir şeye bağlıdır. Pilot, sevdiği kadın için Ali'yi öldürecek mi?

Uygar'ın hapse girmesiyle tüm sorunların bittiğini düşünen Ali ve Sevda arasında buzlar erir. Yeniden birbirlerine kenetlenen çift Uygar'dan kurtulduklarını düşünür. Uygar ise hapisten çıkmak için Kurtbey'i tehdit eder. Hapisten çıkabilmek için elindeki en önemli kozu kullanmak isteyen Uygar, başarılı olabilecek mi? Kardeşine kavuşmak için her yolu deneyen Ali, yeni bilgilere ulaşır.

Ali'nin gerçekleri öğrenmesinden korkan Kurtbey, onu durdurmak için yeni bir plan hazırlar. Özlem yıllardır sakladığı büyük sırrını oğluna anlatır.

Özlem, Ali'ye olan nefretinden sıyrılıp yeniden Ali'yi sevmeye başlar. Yıllar sonra ikinci kez girdiği Ali'nin hayatından Sevda'yı çıkarabilecek mi? Öte yandan sevdiği kadınla evlenmek için her yolu deneyen Pilot'un karşısına yeni bir engel çıkar. Üstelik bu engel, İlhan'ın da bilgisi dahilindedir. Pilot ve Duygu aşkı ayakta kalabilecek mi?