Seksenler dizisi oyuncu kadrosu - Seksenler yeni sezon ilk bölüm bu akşam var mı hangi kanalda?

TRT 1 ekranlarında yayınlandığı döneme damgasını vuran Seksenler dizisi artık yeni bölümleriyle hayranları ile buluşacak. Efsane dizisinin eski bölümleri bile çok izlenenler arasına giriyordu. Yapımcılığını Birol Güven, senaryosunu Birol Güven ile MinT yazar ekibi üstleniyor, yönetmen koltuğunda ise Bora Tekay oturuyor. Seksenler dizisinin kadrosunda; Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Yasemin Conka, Ayşe Tolga, Kemal Kuruçay, Tolunay Donat, Hakan Bulut, Betül Berk, Suzan Kardeş, Berat Yenilmez, Ceyhun Fersoy, Begüm Öner, Necmi Yapıcı, Özlem Balcı, Hacı Ali Konuk, Onur Dilber, Faruk Sofuoğlu, Ali Fuat, Aşkın Şenol, Osman Büyükercan gibi sevilen oyuncular yer alıyor. Peki, Seksenler dizisi yeni bölüm bu akşam var mı, hangi kanalda? İşte Seksenler dizisi oyuncu kadrosu

Giriş Tarihi 11 Ekim 2019, 16:52 Güncelleme 11 Ekim 2019, 16:52
Seksenler dizisi oyuncu kadrosu - Seksenler yeni sezon ilk bölüm bu akşam var mı hangi kanalda?

İÇİNDEKİLER

Seksenler dizisi yeni bölüm bu akşam var mı, hangi kanalda? Bir dönemin efsane dizisi Seksenler yeni sezonuyla geri dönüyor. TRT 1 ekranlarında izleyicilerin büyük beğenisini kazanan Seksenler uzun bir aranın ardından yeni bölümüyle ekranlarda olacak. İzleyiciler tarafından büyük bir merakla beklenen Seksenler yeni sezon ilk fragmanı yayınlandı. Seksenler yeni bölümleri ile yeniden ekrana gelecek. TRT 1'de yakında başlayacak olan Seksenler yine sevilen kadrosu ve yeni katılan isimlerle çok keyifli geçecek. Seksenler'in ilk bölümü 11 Ekim Cuma 20.00'de Türkiye - Arnavutluk milli maçından maçından önce ekrana gelecek.

Begüm Öner abisiyle herkesi şok etti! Bakın kim çıktı?

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA GEÇİNİZ

SEKSENLER NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Seksenler'in ilk bölümü 11 Ekim Cuma 20.00'de Türkiye - Arnavutluk milli maçından maçından önce, ikinci bölümü 14 Ekim Pazartesi 20.00'de yine Fransa-Türkiye maçından hemen önce yayınlanacak. Sevilen dizi üçüncü bölümden itibaren ise hafta içi her gün 18.00'de TRT 1 ekranlarında olacak.

SEKSENLER DİZİSİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI

DİZİDEN İLK TANITIM GELDİ

Geçtiğimiz hafta Birol Güven'in ev sahipliğinde senaryo çalışması ve okuma provası yapan ekipten bir de tanıtım geldi. Yeniden bir arada olmanın heyecanını yaşayan oyuncular dizinin hafta içi her gün olmasını büyük bir sevinç ile karşıladı ve tanıtımdan eğlenceli görüntüler ortaya çıktı.

Yeniden bir arada olmanın heyecanını yaşayan oyuncular TRT 1 ekranında izleyici karşısına çıkmak için gün sayıyor. İşte ilk tanıtım...

TRT 1'in fenomen dizisi Seksenler ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Yapımcılığını Birol Güven'in, senaryosunu Birol Güven ile MinT yazar ekibinin üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Bora Tekay'ın oturduğu sevilen dizi Seksenler'in Ekim ayında izleyici karşısına çıkarılması planlanıyor.

Gündelik hayatı anlatan, bugünlerde kaybolmak üzere olan değerleri eskiden olduğu gibi kayıt altına almaya devam eden Seksenlerin kadrosunda; Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Yasemin Conka, Ayşe Tolga, Kemal Kuruçay, Tolunay Donat, Hakan Bulut, Betül Berk, Suzan Kardeş, Berat Yenilmez, Ceyhun Fersoy, Begüm Öner, Necmi Yapıcı, Özlem Balcı, Hacı Ali Konuk, Onur Dilber, Faruk Sofuoğlu, Ali Fuat , Aşkın Şenol, Osman Büyükercan ve sürpriz isimler yer alıyor.

SEKSENLER YENİ SEZON OYUNCU KADROSU NASIL OLACAK?

Gündelik hayatı anlatan, bugünlerde kaybolmak üzere olan değerleri eskiden olduğu gibi kayıt altına almaya devam eden Seksenler'in kadrosunda; Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Yasemin Conka, Ayşe Tolga, Kemal Kuruçay, Tolunay Donat, Hakan Bulut, Betül Berk, Suzan Kardeş, Berat Yenilmez, Ceyhun Fersoy, Begüm Öner, Necmi Yapıcı, Özlem Balcı, Hacı Ali Konuk, Onur Dilber, Faruk Sofuoğlu, Ali Fuat Pekzeren, Aşkın Şenol, Osman Büyükercan ve sürpriz isimler yer alıyor.

SEKSENLER FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

Seksenler'in en büyük aşıkları, Çınaraltı Mahallesi'nde düzenlenen toplu nikah töreninde evleniyor! Butik Ali yıllardır aşık olduğu Dilek'e kavuşurken, uzun zamandır nişanlı olan ve evlenmeyi dört gözle bekleyen Elvan ve Şahin de bu toplu nikah töreninde muradına eriyor. Genç çiftlerin yanı sıra, kahveci Mesut ve Yıldız'ın da nikah tazelemesi bir birinden eğlenceli anların yaşanmasına sebep oluyor. Öte yandan Nazlı sonunda Niyazi'nin evlenme teklifini kabul ederek, Niyazi'ye büyük bir mutluluk yaşatır. Çağatay ve Funda ise ailelerini tanıştırarak evlilik yolundaki ilk adımlarını atarlar. Gülden ve Ahmet'in ikinci çocuklarının cinsiyeti aileler arasında tatlı bir tartışmaya sebep olur. Herkes bebeğin cinsiyetini merak etmektedir. Butik Ali yeni giriştiği su işinde çok başarılı olur, bu haber başta Dilek olmak üzere herkesi çok mutlu eder. Kasap Bahtiyar ve kardeşi Sinan memleketleri Adana'ya dönmeye karar verirler.