Payitaht bugün var mı? Payitaht Abdülhamid neden yok? Payitaht 92. yeni bölüm ne zaman?

Payitaht Abdülhamid dizisi 11 Ekim TRT 1 yayın akışında görülmüyor. Bu nedenle, dizinin hayranları yeni bölümün ne zaman yayınlanacağını araştırmaya başladı. Yayıncı kuruluş tarafından yeni bölüm fragmanı yayınlanmıştı. Peki, Payitaht bugün var mı? Payitaht Abdülhamid neden yok? Payitaht 92. yeni bölüm ne zaman?

Giriş Tarihi 11 Ekim 2019, 12:58 Güncelleme 11 Ekim 2019, 12:58
Payitaht bugün var mı? Payitaht Abdülhamid neden yok? Payitaht 92. yeni bölüm ne zaman?

İÇİNDEKİLER

Payitaht Abdülhamid neden yok? TRT 1'de ekranlara gelen Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor. 92'nci bölümüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni bölüm fragmanı son bölümün ardından izleyici beğenisine sunulmuştu. "Ulu Hakan" unvanı ile taçlandırılan Sultan Abdülhamid Han'ın hayatının son 13 yılını anlatan Payitaht Abdülhamid bugün var mı? Payitaht Abdülhamid neden yok? Payitaht 92. yeni bölüm ne zaman? İşte merak edilenler...

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD NEDEN YOK?

Tarihin esintilerini günümüze yansıtmaya devam eden Payitaht Abdülhamid dizisinin 92. yeni bölümü bugün ekranlara gelmeyecek. TRT 1 yayın akışında dizinin bu hafta yayınlanmayacağı bilgisi paylaşıldı. Bugün oynanacak EURO 2020 Elemeleri Türkiye - Arnavutluk maçı nedeniyle yeni bölüm yayınlanmayacak.

Yeni bölüm ne zaman? İşte cevabı...

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 92. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Payitaht Abdülhamid'in 92. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Milli maç nedeniyle bir hafta ara veren dizi, 92. yeni bölümüyle 18 Ekim Cuma günü saat 20.00'de ekranlara gelecek.

İşte Payitaht Abdülhamid 92. bölüm fragmanı;

Payitaht Abdülhamid'in başrollerini Bülent İnal, Özlem Conker(Bidar Kadın Sultan), Hakan Boyav (Mahmud Paşa), Selen Öztürk (Seniha Sultan), Saygın Soysal (Theodor Herzl), Ezgi Eyüboğlu (Ahsen), Can Sipahi (Şehzade Abdülkadir), Bahadır Yenişehirlioğlu (Tahsin Paşa), Gözde Kaya (Hatice Sultan), Duygu Gürcan (Naime Sultan), Eren Hacısalihoğlu (Kemalettin Paşa), Ali Nuri Türkoğlu (Emanuel Karaso), Kaan Turgut (Sabahattin), Elif Özkul (Fehime Sultan), İbrahim Kendirci (Yusuf), Aydın Sigalı (Osman Paşa), Fatih Sevdi (İzzet Paşa), Zeynep Ozan (Zülfet Kalfa) paylaşıyor.

PAYİTAHT "ABDÜLHAMİD" 91.BÖLÜM ÖZET

Düşman bu defa Abdülhamid'in en yakını, en güvendiği paşalarından Ahmet Paşa'yı almak üzere harekete geçmiştir. Abdülhamid keskin zekasıyla dostunu düşmana teslim etmemek üzere çözüm ararken Ahmet Paşa ise hünkarı zor durumda bırakacak bir hamle yapacak ve herkesi şaşırtacaktır. Zalman, sahte ailesi ve saraya yerleştirdiği casuslar sayesinde nihai hedefine adım adım ilerlerken Zülüflü İsmail de onun planlarına dahil olmuş ve bu uğurda kardeşine iftira atmaktan çekinmeyecek bir hale gelmiştir.

Halil Halid ve arkadaşları silahları eksiksiz bir şekilde teslim etmeyi başarırlar. Ancak Joris'in silahların ve Halil Halid'in peşini bırakmaya niyeti yoktur. Payitaht bir kere daha ikisinin kanlı çatışmasına sahne olacaktır.

Bidar Sultan, Darülhayri Ali'de olan bitenleri çözmeye çalışırken Cemile Sultan ve Şehzade Nureddin'le çatışmaya devam eder. Her fırsatta Bidar'ı Abdülhamid'in gözünden düşürmek için uğraşan Cemile, şehzadenin kaybolduğunu öğrendiğinde bu durumu da ona karşı kullanmaktan çekinmeyecektir. Gülcemal ve Mehmet evlilik hayalleri kurarken Cemile ise Gülcemal'i payitahttan göndermek için bir plan yapar.

PAYİTAHT "ABDÜLHAMİD" 89.BÖLÜM ÖZET

İhtilal bastırılmış, sarayda çıkan yangın söndürülmüştür. Ancak neticeleri ve tahribatı devam etmektedir. Abdülhamid yıkılmadığını, Osmanlı'nın kolay yıkılamayacağını dosta-düşmana göstermek için veladet-i hümayun kutlamaları
yapar. Çağırdığı sefir ve konuklara hazırladığı bir sürprizi vardır. Tarihte ilk defa bir denizaltıdan atılan torpido başka bir gemiyi batıracaktır. Abdülhamid gücünü ve yenilmezliğini dünyaya ilan ederken silah tacirlerini de dize getirir. Silah fuarı Payitaht'ta yapılacaktır. Fuara gelecek silahların muhafızlığı Halil Halid ve adamlarına verilir. Ama Jorris'in de gözü aynı silahlardadır.

Abdülhamid'e yeni düşman

Payitahttan gelen zafer haberleri Abdülhamid hasımlarını bir kez daha bir araya getirir. Bu kez Abdülhamid'in karşısına gönderecekleri düşman her zamankinden daha acımasız, daha zalim ve daha sinsidir. Abdülhamid'e kurdukları tuzak ise çok daha büyüktür.

Cemile Sultan, haremdeki dengeleri altüst eder

Veladet-i hümayun kutlamaları için Payitaht'a gelen Cemile Sultan, haremdeki dengeleri alt üst eder. Bidar ve Seniha birkaç gün içinde onun gideceğini düşünürken, Abdülhamid'in Cemile Sultan'ın oğlu Mehmet'i sarayda vazifelendirmesiyle, Cemile Sultan kalmaya karar verir. Seniha bir darbe de kocası ve oğlundan alır. Haremde yaşadığı günler de Cemile yüzünden azab çeker. Bidar bu vaziyete sabretmeye çalışsa da Seniha Cemile'nin tahakkümüne daha fazla katlanamaz. Bu sarayda ya o, ya da ablası Cemile kalacaktır.

Abdülhamid sarayda kalması için hangi kardeşini seçecek? Seniha Sultan'ı mı, Cemile Sultan'ı mı? Halil Halid Jorris'in engellemelerine rağmen vazifesini başarabilecek mi? Abdülhamid'in karşısına çıkacak yeni düşman kim? Tahtını tehdit eden tehlikeye karşı Abdülhamid ne yapacak? Tüm bu soruların cevabı Payitaht Abdülhamid'de!