Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 5. sezon ilk bölümle reytingleri altüst etti! EDHO son bölüm tek parça izle!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 5. sezona bomba gibi giriş yaptı! Geçen sezon zirvedeki yerini sabitleyen, Atv’nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 140. bölüm ile kendi gününde yine en çok izlenen yapım oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm etiketi #edho, bölüm başladıktan kısa süre sonra, Twitter Türkiye Trending Topics listesinin de zirvesine oturdu! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm full tek parça izleyebilirsiniz!

Giriş Tarihi 25 Eylül 2019, 10:42 Güncelleme 25 Eylül 2019, 10:53
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 5. sezon ilk bölümle reytingleri altüst etti! EDHO son bölüm tek parça izle!

İÇİNDEKİLER

Atv'nin efsane dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 140. bölüm ile yeni sezona bomba gibi giriş yaptı! EDHO 140. bölüm ile yeni sezonda da tüm kategorilerde birinci oldu. Salı akşamlarının efsane dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ilk bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Diziye yeni sezonda pek çok yeni karakterler dahil oldu. EDHO'da yaşananlar ortalığın iyice karışmasına neden oldu.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 140. SON BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE - TIKLA

EŞKIYA YENİ SEZONDA DA TÜM KATEGORİLERDE ZİRVEDE!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, tüm kişilerde 8,04 izlenme oranı ve 21,42 izlenme payı, AB kategorisinde 7,26 izlenme oranı ve 20,66 izlenme payı, 20+ABC1'de ise 8,56 izlenme oranı ve 21,59 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu.

Geçen sezon zirvedeki yerini sabitleyen, Atv'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonda da kendi gününde yine en çok izlenen yapım oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm etiketi #edho, bölüm başladıktan kısa süre sonra, Twitter Türkiye Trending Topics listesinin de zirvesine oturdu!

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

YENİ BİR SAVAŞIN FİTİLİ ATEŞLENİYOR

Bu değeri çok büyük olan icadın ilk denemesi, kopacak olan fırtınanın fitilini ateşler. Yeni silahın hedefindeki ilk kişinin ölümüyle başlayan savaşta, cepheler kolay oluşmayacaktır.

Diğer tarafta Çakırbeyliler ve dostlarının, İstanbul'un dört bir yanından yükselttiği sesler de başlatılan yeni savaşın ilanı olacaktır.

HIZIR KALBİNİ SEVDA'YA AÇIYOR

Hızır Çakırbeyli, sadece işinde değil, aşk hayatındaki buluşuyla da olay yaratır. Uzun bir aradan sonra kalbini açtığı Sevda'nın, babası ve amcasının da masada oturuyor olması, işleri karıştıracaktır. Kız tarafı, ikilinin arasındaki ilişkiyi resmiyete dökmek için hızlı davranmak gerektiğini düşünürken, Çakırbeyli hanesi bu duruma sıcak bakmamaktadır.

HIZIR VE SEVDA NE YAPACAK?

Hısım mı yoksa hasım mı olacağı henüz belli olmayan masanın yeni üyelerinin, kendi aralarındaki anlaşmazlık da Hızır ve Sevda ikilisinin geleceği üzerinde etkili olacaktır.