24 Eylül Esra Erol izle - Esra Erol'da Nail Kurt olayı son dakika haberi! Babanın engelli kızına yaptıkları herkesi şoke etti

24 Eylül Esra Erol izle - Esra Erol'da tüm Türkiye'yi sarsan bir olay yaşandı. Mide bulandıran iğrenç gerçekler ortaya çıktı. İzleyenler adeta böyle baba mı olur dedi. Olay şu şekilde gelişti. 65 yaşındaki Nail Kurt, Esra Erol’un programına başvurarak yüzde 50 engelli olan 23 yaşındaki kızının kaçırıldığını iddia etti. 2015 yılında açtığı mahkeme ile kızı Ceylan’ın kısıtlanması talebinde bulunarak vasisi olan Nail Kurt'un canlı yayına çıktığı ilk gün Esra Erol ekibi ihbarları değerlendirdi. Yayına bağlanan kişiler, baba Nail Kurt’un engelli olan kızı Ceylan'ı yıllardır yaşlı erkeklerle tanıştırdığını ve onlarla birlikte olmaya zorladığını iddia etti. İşte Esra Erol'da mide bulandıran iğrenç olay ve Nail kurt ile ilgili son dakika gelişmeleri

Giriş Tarihi 24 Eylül 2019, 09:28 Güncelleme 24 Eylül 2019, 10:17
24 Eylül Esra Erol izle - Esra Erol’da Nail Kurt olayı son dakika haberi! Babanın engelli kızına yaptıkları herkesi şoke etti

İÇİNDEKİLER

24 Eylül Esra Erol izle - Kızını arayan 65 yaşındaki babanın gerçek yüzü programa gelen ihbarlar sayesinde ortaya çıktı. Yaşlı adam canlı yayında polisler tarafından gözaltına alındı. Bugünkü yayında ise yüzlerce ihbar alan Esra Erol'un programına İzmir'in Kemalpaşa ilçesi, Manisa'nın Turgutlu ilçesi ve Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinden sayısız telefon geldi. Yayına bağlanan kişiler, baba Nail Kurt'un engelli olan kızı Ceylan'ı yıllardır yaşlı erkeklerle tanıştırdığını ve onlarla birlikte olmaya zorladığını iddia etti. Gergin anların yaşandığı stüdyoda babanın gözaltına alınmasıyla beraber stüdyoda bulunan yüzlerce seyirci Esra Erol'u ayakta alkışladı.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA GEÇİNİZ

İŞTE ESRA EROL'DA MİDE BULANDIRAN OLAY!

65 yaşındaki Hulusi Boncuk isimli şahıs, kızı yaşında olan Ceylan ile bir dönem birlikte olduğunu ve bunun karşılığında baba Nail Kurt'a 10 bin lira para verdiğini itiraf etti.

Esra Erol'da programını ihbar kabul eden emniyet yetkilileri hemen harekete geçerek, baba Nail Kurt'u kızını para karşılığı sattığı iddiasıyla canlı yayında gözaltına aldı.

Gergin anların yaşandığı stüdyoda babanın gözaltına alınmasıyla beraber stüdyoda bulunan yüzlerce seyirci Esra Erol'u ayakta alkışladı.

ESRA EROL KİMDİR

Esra Erol 12 mayıs 1982 tarihinde İstanbul Eyüp doğumlu olsa da aslen Sinop Ayancıklı. Babası Seyfi Erol polis olarak uzun yıllar emniyette çalıştı. Esra Erol'un annesi Necla Erol, babasının ikinci eşi. Haliyle Esra Erol'un babasının ilk evliliğinden olan üvey kardeşleri var. İşte Esra Erol ve ailesi hakkında merak edilenler;

Esre Erol babası polis olduğu için ilk-orta ve lise öğrenimini Kütahya'da tamamladı. Kız lisesi Çini ve Seramik mezunu olan Esra Erol, Açık Öğretim Fakültesini bitirdi. Maltepe Üniversitesi'nden diksiyon-spikerlik kursu alan Esra Erol sonrasında Marmara Üniversitesi Radyo-Televizyon bölümünde eğitim aldı.Evlilik programı sunmaya Flash Tv 'de "Desti Izdivaç"adlı proğramla başlayan Esra Erol ulusal kanallara geçince Türkiye çapında tanındı.

ESRA EROL'UN ANNESİ BABASI KARDEŞLERİ

Esra Erol'un babası Seyfi Erol Sinop Ayancık doğumlu. Polis olan baba Türkiye'nin hemen her yerinde görev yaptı. Seyfi Erol ilk evliliğinden 2 kız babası oldu. İkinci evliliğini yaptığı Necla Erol'dan 3 kız sahibi oldu.

Esra Erol ikinci eşi Necla Erol'dan dünyaya geldi. Esra Erol'un öz kardeşlerinin ismi Bihter Erol ve Eda Erol. Babasının ilk eşinden olan üvey kardeşleri ise Necla Erol ve Filiz Erol.

ESRA EROL'UN EŞİ KİMDİR

2 Temmuz 2010 tarihinde Esra Erol eşi Ali Özbir ile canlı yayında evlendi. Ali Özbir Kürt İdris olarak tanınan eski bir mafya babasının oğlu. Esro Erol'un çocuklarından ilki 23 Temmuz 2011 tarihinde doğdu ve İdris Ali Özbir adını aldı. Esre Erol ikinci oğluna da Ömer Erol adını verdi.