Kimse Bilmez 15. bölüm fragmanı yayında! Yeni bölümde Ali hapse giriyor

Salı akşamı saat 20.00'de izleyici karşısına çıkan Kimse Bilmez dizisinin yeni bölümünde ortalık iyice karıştı. Kimse Bilmez'in son bölümünde yaşanan olaylar izleyicileri ekran başına kilitledi. Bölümün sona ermesiyle birlikte Kimse Bilmez 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte diziye dair merak edilenler...

Giriş Tarihi 17 Eylül 2019, 22:50 Güncelleme 18 Eylül 2019, 01:49
Kimse Bilmez 15. bölüm fragmanı yayında! Yeni bölümde Ali hapse giriyor

İÇİNDEKİLER

Ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kimse Bilmez bu hafta yeni bölümüyle ekranlara geldi. Geçen hafta yayınlanan bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitleyen dizinin son bölümünde Sevda ve Ali arasındaki gerilim ortalığın iyice karışmasına neden oldu. Heyecan dolu bölümün ardından Kimse Bilmez 15. bölüm fragmanı merak ediliyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

KİMSE BİLMEZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kardeşini öğrenmenin eşiğine gelmiş olan Ali, Pilot'un hayatının tehlikede olduğunu öğrenince yardıma koşar.

UYGAR'DAN SEVDA'YA TEHDİT

Sevda ise Uygar'ın tüm gerçekleri Ali'ye anlatma tehdidi karşısında ne yapacağını bilemez.

ALİ SIRRI ÖĞRENECEK Mİ?

Ali, Sevda'nın hala kendisini sevdiğini öğrenince hiç beklenmedik bir şey yapar. Ali, Sevda'nın sakladığı sırrı öğrenebilecek mi?

DUYGU, PİLOT'A BİR ŞANS DAHA VERİYOR

Öte yandan Duygu, Pilot'a bir şans vermeye karar vermiştir. Ancak Pilot Duygu'ya bir daha eline silah almayacağına söz vermişken, Mert, Duygu'nun peşindedir. Pilot, Duygu'yu kurtarabilecek mi?