Diziden ilk kareler geldi! Seksenler dizisi ne zaman başlayacak? Ergun Plak dizide olacak mı?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Seksenler yeni sezonuyla ekranlara tekrar "merhaba" demek için gün sayıyor. Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenilen dizinin yeni sezonu için heyecan başladı. Son olarak çekimlerde dizinin oyuncularının eğlenceli anları izleyicileri güldürdü. Peki, Seksenler yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte yeni sezona dair detaylar...

Giriş Tarihi 17 Eylül 2019, 23:50 Güncelleme 18 Eylül 2019, 00:59
Diziden ilk kareler geldi! Seksenler dizisi ne zaman başlayacak? Ergun Plak dizide olacak mı?

İÇİNDEKİLER

Seksenler dizisi ne zaman başlayacak? Seksenler yeni sezonuyla izleyicileri yine ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Yayınlandığı dönem TRT 1 ekranlarında izleyicilerin büyük beğenisini kazanan dizi yeni bölümleriyle yakında izleyici karşısına olacak. Bu nedenle Seksenler dizisi ne zaman başlayacak sorusu merakla araştırılıyor.

AFİŞ ÇEKİMLERİ İÇİN BİR ARAYA GELDİLER

Geçtiğimiz haftalarda okuma provaları için 3 yıl aradan sonra buluşan oyuncular, bu sefer afiş çekimleri için tekrar bir araya geldi. Dizinin yeni sezondan itibaren yayın süresi 50 dakika olacak. Hafta içi her gün saat 18.00'de izleyiciyle buluşacak.

İŞTE YENİ SEZON OYUNCULARI

Gündelik hayatı anlatan, bugünlerde kaybolmak üzere olan değerleri eskiden olduğu gibi kayıt altına almaya devam eden Seksenler'in kadrosunda; Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Yasemin Conka, Ayşe Tolga, Kemal Kuruçay, Tolunay Donat, Hakan Bulut, Betül Berk, Suzan Kardeş, Berat Yenilmez, Ceyhun Fersoy, Begüm Öner, Necmi Yapıcı, Özlem Balcı, Hacı Ali Konuk, Onur Dilber, Faruk Sofuoğlu, Ali Fuat Pekzeren, Aşkın Şenol, Osman Büyükercan ve sürpriz isimler yer alıyor.

FARKLI MACERALAR SUNACAK

Yayınlandığı dönem büyük beğeni toplayan, ardından tekrarlarıyla takip edilmeye devam eden dizi, yine eski sıcaklığında hikayeleri izleyici ile buluşturacak. Seksenler, usta oyuncu kadrosuna dahil olacak yeni isimlerle de farklı maceralar sunacak.

OKUMA PROVASI YAPILDI

Seksenler'in yenilenen dekoru için çalışmalar tüm hızıyla devam ederken oyuncular da Birol Güven'in ev sahipliğinde senaryo çalışması ve okuma provası yapmaya başlamış durumda. Yeniden bir arada olmanın heyecanını yaşayan oyuncular TRT 1 ekranında izleyici karşısına çıkmak için gün sayıyor.

SERHAT KILIÇ'TAN AÇIKLAMA

Ergun Plak'ı canlandıran Serhat Kılıç Instagram hesabından yaptığı açıklamada yeni sezonda dizide olmayacağını duyurdu. İşte Serhat Kılıç'ın yaptığı açıklama...

"Çok kıymetli ve vefalı "Seksenler" izleyicileri... Yaklaşık beş yıl boyunca canlandırdığım Ergun Plak karakteriyle, benim de severek ve büyük keyif alarak parçası olduğum Seksenler dizisinin yeni bölümlerinde maalesef rol almıyorum. Bu tatlı macera benim için üç yıl önce sona erdi. Severek kucakladığınız ve zaman içinde kıymetli bir kahramana dönüştürdüğünüz 'Ergun Plak' karakteri, benim de oyunculuk kariyerimde unutulmaz bir tecrübe olarak kalacak emin olun. İnanıyorum ki, "Seksenler" dizisi bunca yıldır istikrarla sürdürdüğü başarısını yeni bölümlerinde de yakalayacak ve bizleri gülümsetmeye devam edecektir. Hepinize keyifli seyirler dilerim."