Seksenler efsane kadrosuyla dönüyor! İşte fragmanı

Bir dönemin efsane dizisi Seksenler yeni sezonuyla geri dönüyor. TRT 1 ekranlarında izleyicilerin büyük beğenisini kazanan Seksenler uzun bir aranın ardından yeni bölümüyle ekranlarda olacak. İzleyiciler tarafından büyük bir merakla beklenen Seksenler yeni sezon ilk fragmanı yayınlandı. Peki, Seksenler yeni bölümleri ne zaman başlayacak?

Giriş Tarihi 17 Eylül 2019, 09:14 Güncelleme 18 Eylül 2019, 13:44
Seksenler efsane kadrosuyla dönüyor! İşte fragmanı

İÇİNDEKİLER

TRT 1'de izleyenleri ekrana bağlayan ve reyting rekorları kıran seksenler dizisi geri dönüyor. Fenomen dizinin geri dönecek olması hayranlarını sevindirdi. Seksenler dizisi yeni sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yapımcı ve senarist Birol Güven yakın zamanda Seksenler'in tekrar geri döneceğini açıklamıştı.

SEKSENLER YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

3 yıl önce çekimlerine ara verilen dizi, yeni sezonda yine TRT ekranlarında olacak. Dizinin ekim ayından itibaren TRT 1'de yayımlanması bekleniyor. Dizinin ilk tanıtımında "Yakında TRT1'de!" ifadelerine yer verildi.

Tanıtımı izlemek için bir sonraki sayfaya geçiniz...

DİZİDEN İLK TANITIM GELDİ

Geçtiğimiz hafta Birol Güven'in ev sahipliğinde senaryo çalışması ve okuma provası yapan ekipten bir de tanıtım geldi. Yeniden bir arada olmanın heyecanını yaşayan oyuncular dizinin hafta içi her gün olmasını büyük bir sevinç ile karşıladı ve tanıtımdan eğlenceli görüntüler ortaya çıktı.

Yeniden bir arada olmanın heyecanını yaşayan oyuncular TRT 1 ekranında izleyici karşısına çıkmak için gün sayıyor. İşte ilk tanıtım...