Zalim İstanbul ne zaman başlayacak? 2019 Zalim İstanbul 2. yeni sezon fragmanı yayınlandı mı?

Zalim İstanbul'un yeni sezonu heyecanla bekleniyor. Kanal D'de izleyiciyle buluşan dizinin yeni sezondan ilk kareleri paylaşıldı. Bu gelişmelerin ardından seyirciler yeni sezon tarihini araştırmaya başladı. Peki, Zalim İstanbul ne zaman başlayacak? 2019 Zalim İstanbul 2. yeni sezon fragmanı yayınlandı mı?

Giriş Tarihi 29 Ağustos 2019, 16:55 Güncelleme 29 Ağustos 2019, 16:55
Zalim İstanbul ne zaman başlayacak? 2019 Zalim İstanbul 2. yeni sezon fragmanı yayınlandı mı?

İÇİNDEKİLER

Zalim İstanbul ne zaman başlayacak? Zalim İstanbul'un sezon finalinde Ceren'in hamile olması Yılmaz ailesinde büyük deprem yaratmıştı. Kanal D'de ekranlara gelen dizinin yeni sezonundan ilk kareler paylaşılmıştı. Sezon finalinde firar eden Nedim ve Cemre'nin akıbetinin ne olacağı merak ediliyor. Peki, Zalim İstanbul ne zaman başlayacak? 2019 Zalim İstanbul 2. yeni sezon fragmanı yayınlandı mı? İşte konu ile ilgili detaylar...

ZALİM İSTANBUL NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kanal D'nin resmi internet adresinde yer alan bilgiye göre, Zalim İstanbul eylül ayı içerisinde başlayacak. Ancak dizinin hangi gün başlayacağı konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı. Yeni sezon fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.

Yapımını Avşar Film'in, yapımcılığını Şükrü Avşar'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan'ın oturduğu, öykü ve senaryosunu Sırma Yanık'ın kaleme aldığı Zalim İstanbul, ekibi sette buluştu.

Başrollerinde; Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Simay Barlas, Berker Güven, Bahar Şahin, Sera Kutlubey, İdris Nebi Taşkan, Ayşen Sezerel ve Gamze Demirbilek'in yer aldığı dizinin izleyicileri onları çok özlemişti.

Dizi ekibi ikinci sezon için yoğun çalışmaya başladı. Eylül ayında 10'uncu bölümüyle kaldığı yerden ekrana gelmeye devam edecek Zalim İstanbul'un, sezon finali heyecan dorukta bitmiş; Karaçay Köşkü'nde fırtınalar esmişti. Firar eden Nedim ve Cemre'nin akıbeti ne olacak?

Köşkteki sırlar ne zaman ortaya çıkacak? Merak edilen tüm bu sorular yeni sezonda yanıt bulacak.

ZALİM İSTANBUL SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANMIŞTI?

Ceren'in hamile olması Yılmaz ailesinde büyük deprem yaratır.

Seher ve Agah gördükleri manzarayla dehşetle bakarken Şeniz'in aklında sadece Cenk vardır. Cenk cevabından çok korktuğu soruyla yüzleşmek zorunda kalır.

Ceren'in hamile olması Yılmaz ailesinde büyük deprem yaratır. Şeniz'in Cemre'yi hayatlarından tamamen çıkarmaya yönelik planları işlemektedir. Cemre bebeğin Nedimden olmadığını düşünürken, hiç beklemediği yerden bir gol daha yiyecektir.

Yaşananlar Cemre'yi Agah'ın gözünde bitirmeye yeterken Cemre'yi asıl acıtan tokat annesinden değil Cenk'ten gelir. Ceren'in nihayet beklediği sosyete düğünü gerçekleşmek üzereyken Seher tarafından bileti kesilen Cemre Nedim'e son kez veda etmeye gider.

Cenk ise ilk kez doğru bir hamleye atıldığı sırada Cemre, Nedim için delice bir karar verecektir.