Müge Anlı ile Tatlı Sert sezon finali mi yaptı? Müge Anlı Güven Bana ne zaman başlıyor?

ATV ekranlarının başarılı programlarından Müge Anlı ile Tatlı Sert yayınlanan her programla izleyicileri ekran başına kilitliyor. Bugün yayınlanan programın ardından şimdi izleyiciler merakla "Müge Anlı ile Tatlı Sert sezon finali mi yaptı?" sorusuna yanıt arıyor. Ayrıca Müge Anlı'nın yeni programı Güven Bana'nın ne zaman başlayacağı da merak konusu.

Giriş Tarihi 21 Haziran 2019, 16:23 Güncelleme 21 Haziran 2019, 16:24
Müge Anlı ile Tatlı Sert sezon finali mi yaptı? Müge Anlı Güven Bana ne zaman başlıyor?

İÇİNDEKİLER

Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında bugüne kadar binlerce bilinmeyen olayın detayları netliğe kavuşturuldu. Ekranların ilgiyle takip edilen programının sezon finali yapıp yapmadığı izleyiciler tarafından merak edilmeye başlandı. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert sezon finali mi yaptı? Müge Anlı Güven Bana ne zaman başlıyor?

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT SEZON FİNALİ Mİ YAPTI?

ATV ekranlarında ekran macerasına yıllardır devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert, 21 Haziran Cuma günü sezon finali yaparak ekranlara kısa bir süreliğine veda etti.

MÜGE ANLI GÜVEN BANA NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Türkiye'nin en başarılı programcılarından Müge Anlı ilk kez bir yarışma sunuyor. Araştırmacı gazeteci, "Güven Bana" yarışması ile atv ekranlarında sevenlerinin karşısında olacak. Güven Bana'da daha önce birbirini tanımayan ve ilk defa yarışma koltuğunda tanışan iki yarışmacı toplam 1.000.000 TL'lik büyük ödül için yarışıyor. Programın yayın tarihi ise henüz belli olmadı.

Bu yarışmada kazanmak için bilmek yeterli değil, güvenmek ve güven vermek de gerekiyor. Güven Bana'da daha önce birbirini tanımayan ve ilk defa yarışma koltuğunda tanışan iki yarışmacı toplam 1.000.000 TL'lik büyük ödül için yarışıyor. Yarışmacıların kazandığı ödül miktarı arttıkça verdikleri güven sınavının heyecanı da artıyor.