Çakallar Dans 4 filmi nerede çekildi? Çakallarla Dans 4 oyuncuları kimler, konusu ne?

Çakallar Dans 4 filmi beyaz perdenin ardından televizyon ekranlarında izleyici karşısına çıktı. Filmi ekranlarda gören izleyiciler şimdi merakla Çakallar Dans 4 filmi nerede çekildi sorusuna yanıt arıyor. Peki, Çakallarla Dans 4 oyuncuları kimler? Çakallarla Dans 4 konusu ne?

Giriş Tarihi 21 Haziran 2019, 18:22 Güncelleme 21 Haziran 2019, 18:22
Çakallar Dans 4 filmi nerede çekildi? Çakallarla Dans 4 oyuncuları kimler, konusu ne?

İÇİNDEKİLER

Çakallarla Dans 4, Çakallarla Dans film serisinin devam filmi olarak çekilen bir komedi filmidir. Çakallar Dans 4 filmi televizyon ekranlarında bu akşam izleyici karşısına çıkıyor. Konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken filmle ilgili izleyiciler Çakallar Dans 4 filmi nerede çekildi sorusuna yanıt arıyor. Peki, Çakallarla Dans 4 oyuncuları kimler, konusu ne? İşte filme dair merak edilenler...

ÇAKALLAR DANS 4 FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Senaryosunu Ali Tanrıverdi ve Murat Şeker'in yazdığı, yönetmenliğini Murat Şeker'in üstlendiği sinema filminin çekimleri İstanbul'un çeşitli semtlerinde gerçekleşti.

ÇAKALLAR DANS 4 OYUNCULARI

Şevket Çoruh – Kayınço Gökhan
İlker Ayrık – Muhasebeci Servet
Timur Acar – Köfte Necmi
Murat Akkoyunlu – Del Piero Hikmet
Didem Balçın – Fatma
Hakan Bilgin – Hüseyin Abi
Derya Şensoy – Mihriban
Hande Katipoğlu – Tavşan Zeynep
Tim Seyfi – Üvey Oğul Şerafettin
Ceyhun Yılmaz – Adem Ağabey

ÇAKALLARLA DANS 4 KONUSU

Serinin sevilen karakterleri Muhasebeci Servet, Kayınço Gökhan, Köfte Necmi ve Del Piero Hikmet hayat mücadelesi içinde ekonomik yetersizlikler sebebiyle aynı evde yaşamaya başlamıştır. Ev arkadaşlığı onlar için uyum sağlanması zor bir şeydir. Günün birinde Berber Hüseyin abi kahramanlarımızın karşısına çılgın ancak cazip bir planla çıkar. Almanya'daki dayıoğlu vefat ettiğinde vasiyet olarak da neyi işaret ettiği belirsiz bir harita bırakmıştır. Bunun bir hazine haritası olduğuna kanaat getiren kahramanlarımız tutundukları bu umut ışığının peşinden Edirne'ye yola koyulurlar.