Müge Anlı son bölümde Ecrin olayında şok gelişme! Islak mendil... (7 Haziran)

7 Mayıs'ta kaybolan ve 22 gün sonra köye 1 kilometre uzaklıkta cesedi bulunan Ecrin Kurnaz olayında akıllara durgunluk veren gelişmeler ortaya çıkmıştı. Son olarak geçtiğimiz günlerde de, Ecrin olayının baş şüphelilerinden biri olan üvey amca Özkan Kurnaz darp edilmişti. 7 Haziran son bölümde Özkan Kurnaz'ın darp olayı konuşuldu. Öte yandan Ecrin olayında şaşırtan bir detay da ortaya çıktı. Hepsi ve daha fazlası Müge Anlı son bölümünde. Müge Anlı 7 Haziran canlı yayınını haberimizden izleyebilirsiniz...

Giriş Tarihi 07 Haziran 2019, 09:55 Güncelleme 07 Haziran 2019, 13:20
Müge Anlı son bölümde Ecrin olayında şok gelişme! Islak mendil... 7 Haziran

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin Mayıs ayının başlarından beri konuştuğu Ecrin bebek evine yakın ormanlık alanda ölü olarak bulunmuş ve herkesi yasa boğmuştu. Ecrin'in cansız bedeninin bulunmasının ardından gözler Ecrin'in amcası Özkan Kurnaz'ın üzerinde olduğu için köy halkı ve olayı yakip eden kamuoyu şüpheli olarak bakıyordu. Özellikle Ecrin'in amcasının telefonunun emniyette incelenmesinin ardından ortaya çıkan mide bulandırıcı detaylar büyük tepki çekmişti.

Geçtiğimiz günlerde de Özkan Kurnaz darp edilmişti. Müge Anlı'nın 7 Haziran son bölümünde Özkan Kurnaz'ın darp edildiği olayda neler yaşandığı konuşulurken öte yandan Ecrin olayında bir gelişmede yaşandı.

Hepsi ve daha fazlasını haberimizden izleyebilirsiniz.