Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 139. sezon finali bölüm fragmanı: Özür dilerim Reis! EDHO 138. son bölüm full tek parça izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 139. bölüm fragmanı yayınlandı. Atv'nin 4 sezondur devam eden dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 139. sezon finali bölüm fragmanı yayınlandı. EDHO 139. yeni bölümde, yeni bir hayata başlamak için hazırlık içinde olan İlyas ve Alparslan'ın mutluluğu, Zeki'nin ele geçirilmesine bağlıyken Çakırbeyliler asıl ölümcül darbeyi bu yeni düşmanından alacaktır. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 139. bölüm fragmanından ipuçları!

Giriş Tarihi 27 Mayıs 2019, 10:50 Güncelleme 27 Mayıs 2019, 11:12
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 139. sezon finali bölüm fragmanı: Özür dilerim Reis! EDHO 138. son bölüm full tek parça izle

İÇİNDEKİLER

Atv'nin reytingleri altüst eden EDHO 139. bölüm fragmanı yayınlandı. 4 sezondur izleyici karşısına çıkan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 4. sezon finali ile 28 Mayıs Salı günü izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. EDHO sezon finalinde Hızır Çakırbeyli, ölümle burun buruna geliyor! İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 139. bölüm fragmanından ipuçları!

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 139. YENİ BÖLÜM SEZON FİNALİ FRAGMANI İZLE - TIKLA

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 139. BÖLÜM SEZON FİNALİNDE NELER OLACAK?

Kendilerine kurulan tuzağı fark edemeyecek kadar öfke dolu olan İlyas ve Behzat, Zeki'nin namlusunun ucunda eli kolu bağlı kalmıştır. Kardeşiyle aynı kaderi paylaşmak üzere olan Haşmet'i ise eski hasmı, yeni dostu Hızır, Tahsin'in elinden son anda kurtarmayı başarır. Dostlarının birer birer ölümüne şahit olan Hurşit'in hamlesi, Zeki'nin planını sekteye uğratacaktır. Tahsin'in ihanetinin ortaya çıkmasıyla asıl düşmanına bir adım daha yaklaştığını düşünen Çakırbeylileri kötü bir sürpriz beklemektedir.

Zeki Sivri kurduğu oyun sayesinde tek başına başa çıkamadığı Çakırbeylilerin üzerine çok tehlikeli bir düşman salmıştır. Öldürülen kardeşlerinin intikamını almaya yemin eden Selcan, hazırladığı kara listenin başına Hızır'ı yerleştirir. Yeni bir hayata başlamak için hazırlık içinde olan İlyas ve Alparslan'ın mutluluğu, Zeki'nin ele geçirilmesine bağlıyken Çakırbeyliler asıl ölümcül darbeyi bu yeni düşmanından alacaktır.

EDHO 138. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Akif'i Altan'a teslim etmek yerine cezasını kendi elleriyle vermeyi tercih eden Hızır'ın, devlet ile arası açılmak üzeredir.

ZEKİ'DEN YENİ PLAN

Bu anlaşmazlığı fırsat bilen Zeki, masa ile Altan'ın yollarının tamamen ayrılması için iyi düşünülmüş bir plan yapar. Düşmanlarını birbirine kırdırmak için Tahsin'i de dahil ettiği planla, Façalıların deposundaki Çakırbeyli silahları çok gizli bir operasyonla örgüte satılır.

ALTAN'IN HIZIR'A OLAN GÜVENİ SARSILIYOR

Bunu öğrenen Altan'ın, Hızır'a olan güveni sarsılırken, İlyas ve Behzat'ın bir an önce üzerlerine oynanan oyunun başrolü olan Zeki'ye ulaşmaları gerekmektedir.

ALPARSLAN SİLAHLARIN PEŞİNDE

Diğer yandan içlerindeki hainin kim olduğunu bulma görevini üstlenen Alparslan'ın, silahların hangi depodan çıktığını öğrenmesi şart olmuştur. Silahları satın alanlara ulaşmayı başaran İlyas ve yol arkadaşlarının başlarına buyruk hareket ederek girdikleri çatışmanın sonuçları ise ağır olacaktır.

ORTALIK İYİCE KARIŞACAK

Zeki, yolunda giden planlarına katkıda bulunan, Çakırbeylilerin yeni hasmını da yanında tutarak gücüne güç katar. Bir belaya bulaşmak istemeyen Hızır, bu yeni ortaklığın başlarına ne gibi belalar açabileceğini fark ettiğinde ise iş işten geçmiş olacaktır.

EDHO 139. SON BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE - TIKLA