Sen Anlat Karadeniz 51. yeni bölüm 2. fragmanı: Bir kadına artık kocan gelmeyecek dedim! Sen Anlat Karadeniz son bölüm izle

Sen Anlat Karadeniz 51. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Atv'nin efsane dizilerinden olan Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde Mustafa ölecek mi? Yiğit'in Hazan öğretmene düşkünlüğünü fark eden Tahir, onu korumaya çalışırken, küçük çocuk ilk kez Tahir'e tavır alacak. İşte Sen Anlat Karadeniz 51. yeni bölümden ipuçları!

Giriş Tarihi 07 Mayıs 2019, 10:51 Güncelleme 07 Mayıs 2019, 11:20
Sen Anlat Karadeniz 51. yeni bölüm 2. fragmanı: Bir kadına artık kocan gelmeyecek dedim! Sen Anlat Karadeniz son bölüm izle

İÇİNDEKİLER

Sen Anlat Karadeniz 51. yeni bölümde Mustafa batan gemiden sağ çıkmayı başaracak. Gemiyi batıran kişinin Genco olduğunu öğrenen Tahir, düşmanının yanında kardeşi Murat'la karşılaşınca işler iyice sarpa saracak. İşte Sen Anlat Karadeniz 51. yeni bölümden ipuçları!

SEN ANLAT KARADENİZ 51. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLE - TIKLA

SEN ANLAT KARADENİZ 51. YENİ BÖLÜM 1. FRAGMANI İZLE - TIKLA

SEN ANLAT KARADENİZ 51. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Mustafa batan gemiden sağ çıkmayı başarır; ancak tayfalar için aynı şey söz konusu değildir. Kaleliler telafisi olmayan kayıplarının yasını tutarken tüm aile birbirine daha da kenetlenir.

Tahir gemiyi batıranın Genco olduğunu öğrenince hesap sormak için onun organize ettiği partiyi basar. Orada Murat'la karşılaşan Tahir için artık sorun Genco olmaktan çok ötedir. Tahir şimdi kardeşini kurtarmanın derdindedir.

Yiğit, Hazan öğretmenini yere göğe sığdıramazken Tahir'in onu korumak için yaptıkları, küçük çocuğun babasına ilk kez tavır almasına sebep olur. Yiğit ortadan kaybolur. Nefes ve Tahir'in onu buldukları yerde ise hepsi için ayrı bir sınav başlayacaktır.

SEN ANLAT KARADENİZ 50. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Vedat'ın gönderdiği videoyu izleyen Nefes ultrasona girer. Her şeyin yolunda olduğunu öğrenince derin bir nefes alırlar. Şimdi Nefes için vakit hamileliğin tadını çıkarma vaktidir.

MURAT'TAN BÜYÜK HATA

Murat, Mustafa'ya olan öfkesiyle yanlış kişilerle yakınlık kurar. Toyluğu ve hırsı yüzünden gözleri körleşen Murat, düşmanın eline tüm hayatını kökünden değiştirmeye yetecek bir koz verdiğinin farkında bile değildir.

ASİYE, MUSTAFA'YI KAYBEDECEK Mİ?

Mustafa onu bekleyen felaketi hissetmiş gibi, gemiye çıkmadan önce herkesten helallik alır. Kaleli Bir Karadeniz'in karanlık sularına gömülürken, Asiye Mustafa'yı kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır.

SEN ANLAT KARADENİZ 50. SON BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE - TIKLA