Hercai 5. yeni bölüm 2. fragman: Ben o taşı nereye atacağımı çok iyi biliyorum! Hercai 4. son bölüm full izle

Hercai 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Atv'nin kısa sürede tüm dünyayı kasıp kavuran yeni dizisi Hercai, daha önce ‘Sen Anlat Karadeniz’ ve ‘Aşk ve Mavi’yi de alan Romanya’ya satıldı. İzleyici merakla Hercai 5. yeni bölümde neler olacağını merak ediyor.Hercai 5. yeni bölüm 2. fragmanı ve Hercai son bölüm full tek parça halinde izleyebilirsiniz...

Giriş Tarihi 10 Nisan 2019, 10:02 Güncelleme 10 Nisan 2019, 10:26
Hercai 5. yeni bölüm 2. fragman: Ben o taşı nereye atacağımı çok iyi biliyorum! Hercai 4. son bölüm full izle

İÇİNDEKİLER

Hercai 5. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Atv'nin Cuma günleri izleyiciyi ekran başına kilitleyen yeni dizisi Hercai 5. yeni bölüm heyecanla bekleniyor. İzleyici Hercai 5. yeni bölüm 1. fragmandan sonra merakla Hercai 5. yeni bölüm 2. fragmanın gelip gelmeyeceğini bekliyordu. İşte Aslanbeyler ile Şadoğulları'nın büyük savaşında 5. perde!

HERCAİ 5. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLE - TIKLA

Hercai 5. yeni bölüm 1. fragmanında Reyyan'ın annesi Zehra Şadoğlu, soluğu Aslanbey konağında alıyor. Miran'ı karşısına alan Zehra Şadoğlu kızını isterken, Miran ise Reyyan için en güvenli yerin kendi yanı olduğunu söylüyor. Bu sırada Reyyan için konaktaki tehlike giderek artıyor. Miran'ı saplantılı bir şekilde seven Gönül, her an Reyyan'ın ensesindedir.

HERCAİ 5. YENİ BÖLÜM 1. FRAGMANI İZLE - TIKLA

HERCAİ 4. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şadoğlu ve Aslanbey konakları diken üstündedir. Reyyan ve Miran'ın nehre atlayıp gözden kayboldukları haberi tüm Mardin'i sarsıyor. Şimdi herkes Miran ve Reyyan'ın ölüp ölmediğini merak ediyor.

HAZAR KIZINI ARIYOR

Kızı Reyyan'ın ölmüş olabileceğini asla kabul etmek istemeyen Hazar, onu bulmaya kararlı!

MİRAN, REYYAN'I KURTARIYOR

Gözünü kırpmadan Reyyan'ın arkasından nehre atlayan lozono Miran ise Reyyan'ı kurtarmayı başarıyor. Şimdi sırada ikisinin birlikte kalabileceği, gözlerden uzak ve güvenli bir yer bulmak var.

REYYAN'DAN ŞAŞIRTAN TEPKİ! MİRAN VURULUYOR

Herkesin öldüklerini düşünmelerine izin vererek zaman kazanmaya çalışan Miran'ın tek derdi Reyyan'ı korumak. Ama bilmediği bir şey vardır; Reyyan yaşadığı onca felaketten sonra ne aynı evde kalmak ne de Miran'ın yüzünü görmek istemez. İki aşık mı, iki düşman mı olduklarını belirleyecek seçimi Reyyan yapıyor! Ve Miran'a doğrulttuğu tetiği çekiyor.

HERCAİ 4. SON BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE - TIKLA

Türk dizi endüstrisi son 10 yılda hızlı bir büyüme yakaladı, dizilerimiz yurt dışında da büyük ilgi görüyor. Çekim kalitesi ve sanatsal değeri açısından da çıtayı yükselten dizilerin başında gelen, Mia Yapım yapımcılığındaki atv dizisi 'Hercai'; Türkiye'den sonra yurt dışı pazarında da büyük ilgi gördü. Henüz dört bölümü yayınlanan dizinin yurt dışı satışı, geçtiğimiz günlerde Cannes'da yapılan, TV endüstrisinin en önemli format ve drama fuarı olarak bilinen Mip Format Fuarı'nda gerçekleşti. Fuarın ilk günü Romanya'yla imzalar atıldı.

Akın Akınözü, Ebru Şahin ve Gülçin Santırcıoğlu'nun oynadığı 'Hercai', cumaları yayınlanıyor. Dizide Midyat'ın en güçlü ailelerinden Şadoğulları'nın torunlarından biri olan 'Reyyan' ile yıllar önce öldürülen anne ve babasının intikamını almak isteyen 'Miran'ın imkansız aşkı anlatılıyor.

'Sen Anlat Karadeniz' Eylül'de Romanya kanallarında
Atv'de yayınlanan 'Sen Anlat Karadeniz' ve 'Aşk ve Mavi' dizileri ise geçtiğimiz aylarda yine Romanya'ya satılmıştı. 'Sen Anlat Karadeniz'in 2 Eylül'de Romanya'da yayın hayatına başlayacağı öğrenildi.