Sen Anlat Karadeniz 44. yeni bölüm 2. fragmanı: Vedat için yolun sonu! Sen Anlat Karadeniz 43. son bölüm full izle

Sen Anlat Karadeniz 44. yeni bölümde kötü adam rolündeki Vedat için yolun sonu geldi. Tahir, gerçek ailesini öldüren Fikret ve bu günaha ortak olan Saniye ile yüzleşecek. Sen Anlat Karadeniz 44. yeni bölüm fragmanında Fikret'in Tahir'i korumak için oğlu Vedat'ı öldürecek olması izleyiciyi çok şaşırttı. İşte Sen Anlat Karadeniz 44. yeni bölüm fragmanından ipuçları...

Giriş Tarihi 13 Mart 2019, 09:59 Güncelleme 13 Mart 2019, 10:02
Sen Anlat Karadeniz 44. yeni bölüm 2. fragmanı: Vedat için yolun sonu! Sen Anlat Karadeniz 43. son bölüm full izle

İÇİNDEKİLER

Sen Anlat Karadeniz 44. yeni bölümü merakla bekleyen izleyiciler, yeni bölüm fragmanında Vedat'ın öldüğünü görünce çok şaşırdılar. Sen Anlat Karadeniz'in baş karakterlerinden olan ve kötülüğü ile Kaleli ailesinin üzerine kabus gibi çöken Vedat'ı babası Fikret öldürecek. Peki, Sen Anlat Karadeniz'de bundan sonra neler yaşanacak? İşte Sen Anlat Karadeniz 44. yeni bölüm fragmanından ipuçları...

SEN ANLAT KARADENİZ 44. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLE - TIKLA

SEN ANLAT KARADENİZ 44. YENİ BÖLÜM 1. FRAGMANI İZLE - TIKLA

SEN ANLAT KARADENİZ 44. YENİ BÖLÜMDEN İPUÇLARI

Tahir içinde büyüdüğü ailenin gerçek ailesi olmadığını öğrenir. Anne babasının katili Fikret'le yüzleşen Tahir için esas katil, bu günaha ortak olan Saniye'dir.

Elindeki kozlarla Vedat'ı köşeye sıkıştıran Fikret, Tahir'in aklanmasını sağlar. Tahir ve Nefes konağa geri dönerken Vedat için yenilgiyi kabul etmek imkansızdır. Fikret, Tahir'i korumak için öz oğlu Vedat'ı öldürür. Vedat'ın mezarını kazan Tahir onunla birlikte tüm günahları da toprağa gömer.

SEN ANLAT KARADENİZ 43. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Vedat, Nefes'i ve Yiğit'i kaçırır. Nefes'e eski günlerini yaşatmak isteyen Vedat, beklemediği bir direnişle karşılaşacaktır. Tahir'in babasının Deli Tahir olduğu haberi Kaleli Konak'a bomba gibi düşer. Saniye şimdi evlatlarına hesap vermek zorundadır. Tahir, Yiğit'in yardımıyla Nefes'i kurtarmayı başarır. Hayalini kurdukları mutluluğa sonunda kavuşan üçlü yeni bir hayata adım atmaya hazırken, Tahir'in geçmişinden gelen sır bu mutluluğa gölge düşürecektir.

SEN ANLAT KARADENİZ 43. SON BÖLÜM FULL İZLE - TIKLA