Sen Anlat Karadeniz 42. yeni bölüm 2. fragmanı: Sevdan eğer bir hevesse zamana yenilir!

Sen Anlat Karadeniz 42. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Her Çarşamba Atv ekranlarında izleyicisiyle buluşan Sen Anlat Karadeniz 42. yeni bölümde Yiğit, Tahir'in peşinden koşarken Vedat'ın kucağına düşecek. Peki, Sen Anlat Karadeniz'de şimdi ne olacak? İşte Sen Anlat Karadeniz 42. yeni bölümden ipuçları...

Giriş Tarihi 26 Şubat 2019, 13:14 Güncelleme 26 Şubat 2019, 14:31
Sen Anlat Karadeniz 42. yeni bölüm 2. fragmanı: Sevdan eğer bir hevesse zamana yenilir!

İÇİNDEKİLER

Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm izleyiciler tarafından heyecanla beklenirken, 2. fragman geldi. Atv'nin efsane dizilerinden oluşan Sen Anlat Karadeniz'de Tahir Nefes ve oğlu için mücadele verirken bayrak yine Vedat'a geçiyor. Sevdalıların dizisi Sen Anlat Karadeniz 42. yeni bölümde Nazar ve Murat kenetlenirken, Tahir ve Nefes ayrı düşmeye devam ediyor. Karadeniz'in yeni bölümünde Tahir Vedat hakkında büyük sırrı öğrenecek. İşte Sen Anlat Karadeniz 42. yeni bölümden ipuçları...

SEN ANLAT KARADENİZ 42. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLE - TIKLA

SEN ANLAT KARADENİZ 42. YENİ BÖLÜM 1. FRAGMANI İZLE - TIKLA

SEN ANLAT KARADENİZ 42. YENİ BÖLÜMDEN İPUÇLARI

Yiğit, Tahir'in peşinden koşarken Vedat'ın kucağına düşer. Oğlu için harekete geçtiği anda ayağı sakatlanan Nefes'in artık Vedat'a karşı koyması imkansızdır.

Nazar ve Murat'ın elleri Saniye ve Cemil karşısında kenetlenir. Sevdalarına söz geçiremeyen çift birbirine siper olurken, Cemil'in artık Nazar diye bir kızı yoktur. Tahir, Vedat'ın babasının Fikret olduğunu öğrenir; ancak şimdi kafasında Saniye'ye dair daha büyük bir soru işareti belirmiştir.

SEN ANLAT KARADENİZ 41. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Nefes, Tahir'in hapisten kaçtığını öğrenir. Sevdiği adamın ömür boyunca kaçak yaşamasını istemeyen Nefes bir seçim yapmak zorundadır. Murat Nazar'ı kaçırır. Nazar'ı Murat'ın sırtında Kaleli Konak'ın kapısında gören Saniye, Tahir'den sonra bir oğlunun daha yanlış bir evlilik yapmasına izin vermeyecektir. Tahir, Nefes ve Yiğit'i bulmayı başarır. Tahir birlikte yeni bir hayatın hayalini kurarken, Nefes sevdası için ayrılığa göğüs germeye razıdır.

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜM FULL İZLE - TIKLA