Bir Zamanlar Çukurova 22. yeni bölüm 1. fragmanı: Kalbimin sahibini değiştiremezsin Demir!

Bir Zamanlar Çukurova 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Atv'nin zirveyi bırakmayan dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümde Züleyha Demir'e her şeyi itiraf ediyor. Kalbinin sahibinin Yılmaz olduğunu söyleyen Züleyha, Demir'e oğlunun ondan olmadığını da itiraf ediyor. Yeni bölümde neler oluyor merak ediyorsanız, Bir Zamanlar Çukurova 22. yeni bölüm 1. fragmanından izleyebilirsiniz...

Giriş Tarihi 24 Şubat 2019, 11:47 Güncelleme 24 Şubat 2019, 11:57
Bir Zamanlar Çukurova 22. yeni bölüm 1. fragmanı: Kalbimin sahibini değiştiremezsin Demir!

İÇİNDEKİLER

Bir Zamanlar Çukurova 22. yeni bölümüyle Perşembe akşamı Atv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. 22 bölümdür izleyicisini aynı heyecanla ekran başına kilitleyen Bir Zamanlar Çukurova, diğer haftalar gibi bu hafta da zirveinn sahibi olacağa benziyor. Bi Zamanlar Çukurova 22. yeni bölüm 1. fragmanında Züleyha Yılmaz'a her şeyi itiraf ediyor. Peki Çukurova'da bu hafta neler yaşanacak?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROA 22. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Bir Zamanlar Çukurova 22. yeni bölümde yer yerinden oynayacak. Demir, annesi Hünar'a ulaşmaya çalışırken başına geleceklerden habersizdir. Züleyha yeni bölümde susmayacak ve her şeyi Demir'e anlatacak. Züleyha, "Ben bir tek Yılmaz'ı sevdim. Bir kere, ilk defa onu sevdim, ona aşık oldum. Elimde değil Demir, kalbimin sahibi O! Vur, kır, öldür beni, istediğini yap ama bunu değiştiremezsin! Kalbimin sahibini değiştiremezsin Demir!" sözleriyle Yılmaz'a olan aşkını itiraf ederken, bunun sonucunda Demir'in oğluna kedisini vermeyeceğinin farkındadır. "Sen nereye gidiyorsan git, oğlum benimle!" diyen Demir için en yıkan söz ise "Adnan senin oğlun değil!" olacaktır.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukurova, nefret ve sevgi arasında mekik dokuyor! Duyulan nefretler sevgiye, sevgi de nefrete mi dönüşüyor?

Hünkar'ın, ömrü boyunca ayağına taş değmesin diye uğraştığı oğlu Demir Yaman eşyalarını toplayıp konağı terk ediyor. Bu acı haber karşısında yıkılan Hünkar'ın tabi ki bir planı var. Müjgan, saf ve koşulsuz bir sevgiyle yaklaştığı Yılmaz'ın zalim yüzünü görüyor. Kendiyle ilgili gerçeklerle ilk defa yüzleşen Yılmaz ise Müjgan için yüzük alıyor. Yılmaz'ın zalimliğiyle hayal kırıklığına uğrayan Müjgan bu şaşırtıcı sürpriz karşısında ne yapacak?

Demir, doğduğu, büyüdüğü, bu yaşa kadar hiç ayrılmadığı konaktan yıllar sonra Züleyha, oğlu Adnan ve mürebbiye Nimet ile birlikte gidiyor. Sonunda yakasını Hünkar'dan sıyırdığını düşünen Züleyha, bu fırsatı değerlendiriyor ve ipleri eline alıyor. Tabi ki bu radikal değişikliğin keyfini sürecek tek kişi o değil. Gaffur da Saniye'ye rağmen harekete geçiyor. Hünkar, boş kalan konakta, hem şirketteki hem de çiftlikteki işleri idare etmeye koyulunca ortaya bir de Haminne krizi çıkıyor!

'Bir Zamanlar Çukurova' heyecan dolu yeni bölümüyle Perşembe günü ATV'de!

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLE - TIKLA