Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 126. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Façalıların yeni planı ne olacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümünde aksiyon doruktaydı. Peki merakla beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 126. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte diziye dair merak edilen detaylar...

Giriş Tarihi 19 Şubat 2019, 23:45 Güncelleme 20 Şubat 2019, 00:11
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 126. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Façalıların yeni planı ne olacak?

İÇİNDEKİLER

Atv ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Façalıların masaya oturmasının ardından iki aile arasındaki savaş farklı bir boyuta taşındı. Masaya oturmak için kendi işlerini bırakan Façalılar yeni bir plan kurdu. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 126. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine dair merak edilen detaylar...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 126. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Salı akşamlarının ilgiyle takip edilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümünde aksiyon doruktaydı. İzleyiciler şimdi merakla Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 126. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 125. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hızır'ın kardeşini cezaevinden kurtarmak için Ünal Kaplan ile yaptığı anlaşmanın sonucunda, Façalılar ile Çakırbeyliler kendilerini ticari bir ortaklığının içinde bulurlar. Masadakilerin şahsi hesaplaşmalar sebebiyle birbirlerine zarar vermelerini yasaklayan dokunulmazlık kuralı, hasımların birbiriyle savaşmasına da engel olacaktır.

Ünal Kaplan'ın keskin kurallarının farkında olan Façalılar, masada kalabilmek için eski işlerinden biran önce kurtulmak zorundadırlar fakat sokaklardan çekilmenin onlara güç kaybettireceğine inanırlar. Bu yüzden en mantıklı çözümü işlerini ahbapları üzerinden devam ettirmekte bulurlar.

Bu planları öğrenen Çakırbeyliler, ilk iş olarak bildiklerini kanıtlayıp, düşmanlarını masadan göndermenin peşine düşeceklerdir. Çakırbeyli hanesinde ise evin erkeklerinin aksine, düşmanların barışmasına yönelik planlar yapılmaktadır.

İlyas'ı otelde ziyaret eden Ömür, çok geçmeden Hayriye Ana'nın radarına takılır. Haberdar olduğu görüşmenin kahramanını soruşturmaya başlayan Hayriye Ana, Ömür'ü karşısında bulunca krizi fırsata çevirme konusunda ne kadar hünerli olduğunu bir kere daha kanıtlayacaktır.