Bir Zamanlar Çukurova yine birinci! Bir Zamanlar Çukurova 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölüm full izle

Bir Zamanlar Çukurova yine birinciliği kaptırmadı. Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi Bir Zamanlar Çukurova 18. son bölümüyle dün akşam Atv ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Talihsiz heyelan kazasından sağ salim kurtulan Demir Yaman, gözünü kırpmadan, kendi hayatı pahasına Adnan bebeği kurtarınca Züleyha’yla yakınlaştı. Karşılaştığı her zorluğa bebeği için katlanan Züleyha, bu hareket karşısında eski defterleri kapatacak mı? Bu sorunun cevabını merak eden izleyiciler Bir Zamanlar Çukurova 19. yeni bölüm fragmanını aramaya başladılar.

Giriş Tarihi 01 Şubat 2019, 13:08 Güncelleme 01 Şubat 2019, 13:08
Bir Zamanlar Çukurova yine birinci! Bir Zamanlar Çukurova 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölüm full izle

İÇİNDEKİLER

Bir Zamanlar Çukurova son bölümüyle yine nefes kesti. Perşembe akşamları Atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova, Tüm Kişiler, AB ve 20+ABC1 kategorilerinde en çok izlenen yapım oldu. Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölümü, tüm Kişilerde %13,75 izlenme oranı ve %28,74 izlenme payı, AB'de %11,22 izlenme oranı ve %25,52 izlenme payı ve 20+ABC1'de %12,09 izlenme oranı ve %25,58 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu. Bir Zamanlar Çukurova son bölümü izleyenler, yeni bölüm fragmanını sabırsızlıkla bekliyor. Peki, Bir Zamanlar Çukurova 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜM FULL İZLE - TIKLA

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 19. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Bir Zamanlar Çukurova 19. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Bir Zamanlar Çukurova 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandığı takdirde takvim.com.tr'den izleyebilirsiniz... 7 Şubat Perşembe akşamı yeni bölümüyle ATV ekranlarındaki yerini alacak.

ZÜLEYHA MÜJGAN'I KİMDEN KISKANIYOR?

Yapımını TIMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın gerçekleştirdiği 'Bir Zamanlar Çukurova'nın son bölümü yine nefes nefese izlendi!

ESKİ DEFTERLER KAPANIYOR MU?

Talihsiz heyelan kazasından sağ salim kurtulan Demir Yaman, gözünü kırpmadan, kendi hayatı pahasına Adnan bebeği kurtarınca Züleyha'yla yakınlaştı. Karşılaştığı her zorluğa bebeği için katlanan Züleyha, bu hareket karşısında eski defterleri kapatacak mı?

Demir Yaman, iyileşmesi için elinden geleni yapan Müjgan Doktor'u konağa yemeğe davet etti. Adana'daki tek kadın şoför olduğunu sanan Züleyha, Müjgan Doktor'u da arabasıyla görünce içten içe kıskandı. Fakat Yılmaz ve Müjgan Doktor'u birlikte yemek yerken görünce gözleri dolan Züleyha, onu kimden kıskanıyor? Demir'den mi yoksa Yılmaz'dan mı?

Her Perşemebe milyonları ekran başına kilitleyen 'Bir Zamanlar Çukurova' ATV'de!

Sosyal medyada Bir Zamanlar Çukurova konuşuldu!

Dizinin bölüm etiketi #BirZamanlarAşk, bölüm başladıktan kısa süre sonra Twitter Türkiye Trending Topics listesine girdi ve bölüm sonuna kadar kalmayı başardı.