Bir Zamanlar Çukurova 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı: Bundan sonra Züleyha diye biri yok!

Bir Zamanlar Çukurova'da sular durulmuyor. Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yılmaz ve Züleyha'nın büyük aşkına Müjgan doktor engeli mi geliyor? Yılmaz, Züleyha'yı hayatından çıkarmaya kararlı ve bunun ilk adımını Müjgan doktoru hayatına alarak atıyor. Bir Zamanlar Çukurova 18. yeni bölüm fragmanında izleyiciyi neler bekliyor?

Giriş Tarihi 28 Ocak 2019, 17:06 Güncelleme 28 Ocak 2019, 17:34
Bir Zamanlar Çukurova 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı: Bundan sonra Züleyha diye biri yok!

İÇİNDEKİLER

Bir Zamanlar Çukurova 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Atv'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 18. yeni bölüm fragmanında Yılmaz'ın Züleyha'dan vazgeçişini göreceksiniz. İzleyicinin kavuşmasını istediği aşıklar bu kez Doktor Müjgan'ın varlığıyla kopuyor. Bir Zamanlar Çukurova 18. yeni bölüm fragmanında neler olduğunu merak edenler için

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 18. YENİ BÖLÜM FRAGMANI - TIKLA İZLE

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜM FULL İZLE

Yapımını TIMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın gerçekleştirdiği 'Bir Zamanlar Çukurova'nın son bölümüne Haminne damga vurdu!

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Hastalığı sebebiyle tüm geçmişini silen Haminne'nin hatırladıkları doğru mu? Haminne'ye gözü gibi bakan Hünkar, herkesten yine gözü gibi sakındığı sırlarını onun ağzından mı işitiyor? Hem de tüm ailesiyle birlikteyken…

Yıllar öncesine giden Haminne, herkesin içinde 'Seni Fekeli'ye vermem' dedi. Hünkar ve Fekeli aşkını herkese açıklamış mı oldu?

Haminne'nin sözleriyle aralanan kapıdan geçmişe uzanan Hünkar – Fekeli aşkı nasıl ortaya dökülecek? Bu hikayede de aşk ve kavuşamamak mı var, yoksa hiçbir zaman karşılık görmemiş bir sevgi mi var?

İzleyici şimdi, Demir ve Yılmaz arasındaki mücadele kadar, Hünkar ve Fekeli arasındaki geçmiş hesapları da merak ediyor!

ADANA'DA MÜJGAN RÜZGARI

Adana'ya yeni gelen Müjgan Doktor ve Yılmaz'ın yakınlaşması nereye varacak? Züleyha, Müjgan Doktor'u hem Demir'den hem de Yılmaz'dan kıskanıyor. Züleyha, Müjgan Doktor ile ilgili harekete geçecek mi?

Nefes kesen bölümleriyle 'Bir Zamanlar Çukurova' her Perşembe ATV'de!