Kim Milyoner Olmak İster'de yarışan oyuncu Berivan Edebali'nin hüzünlendiren hayat hikayesi! Berivan Edebali kimdir?

Kim Milyoner Olmak İster 797. bölüm dün akşam Atv ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Ekranların en çok kazandıran bilgi ve kültür yarışması Kim Milyoner Olmak İster'e yarışmacı olarak katılan oyuncu Berivan Edebali'nin hayat hikayesi, programın sunucusu Murat Yıldırım'a ve izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı. İşte Kim Milyoner Olmak İster 797. son bölümde yaşanan o anlar...

Giriş Tarihi 30 Aralık 2018, 00:00 Güncelleme 30 Aralık 2018, 12:33
Kim Milyoner Olmak İster’de yarışan oyuncu Berivan Edebali’nin hüzünlendiren hayat hikayesi! Berivan Edebali kimdir?

İÇİNDEKİLER

Kim Milyoner Olmak İster 797. bölüm dün akşam yine izleyiciyi ekrana kilitledi. Murat Yıldırım'ın sunumuyla 797. bölümüyle Atv ekranlarına gelen Kim Milyoner Olmak İster son bölümde yarışan oyuncu Berivan Edebali'nin hayat hikayesi stüdyoda duygu dolu anlara sebep oldu. İşte o anlar...

KİM MİLYONER OLMAK İSTER'DE DUYGU DOLU ANLAR!

Bir kanalda yayınlanan dizideki başrol oyuncusu Berivan Edebali, Kim Milyoner Olmak İster'in dün akşamki bölümüne katıldı. Oyuncu, kendini tanıtırken ablası ile olan anısını paylaştı. Başarılı oyuncu, Haziran ayında kanserden kaybettiği ablasının kızının bakımını üstlendiğini anlattı. Edebali, stüdyodakileri ve izleyenleri hikayesiyle hüzünlendirdi.

YARIŞMAYA 5'İNCİ SORUDA VEDA ETTİ

8 yıl başrol oynayan güzel oyuncu Berivan Edebali, bilgi yarışmalarına olan ilgisinden dolayı şansını denemek istediğini söyledi. Ancak, başarılı oyuncu 5'inci soruda elenerek yarışmaya veda etti.

BERİVAN EDEBALİ KİMDİR?

3 Mayıs 1982 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Berivan Edebali, Ankara Üniversitesi Opera Bölümü'nden mezun oldu.

Bir kanalda uzun süredir yayında olan dizide Emine karakteriyle ün kazanan Berivan Edebali, oyunculuk yapmaya devam ediyor. Şarkıcılık da yapan Berivan Edebali'nin Instagram adresinde 20 binin üzerinde takipçisi bulunuyor.