Şahin Tepesi 6. son bölümü tek parça yayınlandı | Şahin Tepesi dizisi final bölümü tek parça full izle

Şahin Tepesi’nin final bölümü yayınlandı. Şahin Tepesi’nin 6. son bölümünde gerçekler ortaya çıkıyor. Tuna, Mete'ye karşı hazırladığı korkunç tuzakla Efe ve Verda'yı büyük bir tehlikenin eşiğine getirirken sonrasında yaşanacaklar gizli saklı olan her şeyin su yüzüne çıkmasına sebep olacaktır. Şahin Tepesi 6. bölümünü takvim.com.tr’den izleyebilirsiniz.

Giriş Tarihi 28 Aralık 2018, 00:00 Güncelleme 29 Aralık 2018, 00:26
Şahin Tepesi 6. son bölümü tek parça yayınlandı | Şahin Tepesi dizisi final bölümü tek parça full izle

İÇİNDEKİLER



Şahin Tepesi'nin son bölümünde gerçekler ortaya çıkıyor. Şahin Tepesi'nin 6. son bölümü Atv ekranlarında yayınlandı. Şahin Tepesi'nin final bölümünü takvim.com.tr'den izleyebilirsiniz.

ŞAHİN TEPESİ 6. BÖLÜM (FİNAL) TIKLA – İZLE



Gerçekler ortaya çıkıyor!
Mete'nin Tuna'ya rağmen attığı büyük adım köşkteki bütün dengeleri değiştirir. Deniz ve Mete'nin ilişkisinden çok Tuna'nın bu birlikteliğe karşı çıkmadığını gören Demir ve Efe bir şekilde buna ikna olurken Ceylan'ın ablasına olan tutumu diğerlerinden farklı olur.



Deniz'in çaresizliği ve teslimiyeti Tuna'yı farklı arayışların içine sürükler. Bütün bunların karşısında bir de Demir'in boşanma kararından vazgeçmeyişi Tuna'yı çılgına çevirir.



Tuna için bunun tek sorumlusu Melek'tir. Şirkette düzenlenen yeni yıl partisi ve sonrasında yaşanacak güzel anlar Efe ve Verda için aşka teslimiyet olacaktır.



Ailelerinin yaşadığı kaoslara ve sıkıntılara rağmen duygularının peşinden giden iki sevgili için zaman artık aşkın zamanıdır. Deniz'in Mete ile birlikteliğini bir türlü kabullenemeyen Cem'in bu olayı çözüme kavuşturup Deniz'i kurtarma çabası onun cinayetle ilgili gerçekleri öğrenmesine sebep olur.



Mete'nin durmak bilmeyen tehditleri ile karşı karşıya gelen Tuna bu duruma son vermek için harekete geçerken Cem'den habersizdir. Tuna, Mete'ye karşı hazırladığı korkunç tuzakla Efe ve Verda'yı büyük bir tehlikenin eşiğine getirirken sonrasında yaşanacaklar gizli saklı olan her şeyin su yüzüne çıkmasına sebep olacaktır.


ŞAHİN TEPESİ'NİN 5. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI? ŞAHİN TEPESİ 5. BÖLÜM İZLE

Büyük aşkın ayak sesleri
Mithat Şahin'in öldüğü gecenin sürpriz tanığı Balıkçı Arif, trafik kazası süsü verilmiş bir cinayete kurban gider. Son sözleri Demir'in aklına şüphe tohumları ekecektir.



Mete, kardeşinin de desteğiyle Akdoralara karşı planlarını yavaş yavaş uygulamaya başlar. Cem'in başı Ayça yüzünden derttedir.



Ortadan kaybolan kardeşini arayan Mehmet, köşke geldiğinde karşılaştığı Verda için büyük bir tehlike oluşturur. Verda'yı Mehmet'in elinden kurtaran Efe yaralanır.



Efe için endişelenen Verda'nın telaşı ve yardımı ikili arasında duygusal anların yaşanmasına neden olur. Bu anlar büyük aşkın habercisidir. Melek'in üretime geçmesi için hazırlanan sipariş formunu Demir'in onayladığını öğrenen Tuna büyük olay çıkarır.



Tuna'nın öfkesi Demir'in boşanma kararı almasına neden olacak kadar büyüktür. Yaşadıklarından bunalan Deniz'e, Cem'le geçirdiği güzel gün çok iyi gelir ama Deniz bu baskıya daha fazla dayanamayacağını anlamış ve herkesten habersiz yurtdışına gitmeye karar vermiştir.



Bu karardan haberdar olan Mete'nin yapacağı yeni hamle köşkün ortasına bomba gibi düşecektir.