Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 120. yeni bölüm fragmanı yayınlandı | EDHO 120. bölüm fragman izle

Atv’nin reyting rekortmeni dizisi ‘EDHO’nun 120. bölüm fragmanı yayınlandı. EDHO'nun 120. bölümünde neler olacak? Hayranlarının büyük bir merakla beklediği ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinin 120. bölüm fragmanını takvim.com.tr'den izleyebilirsiniz.

Giriş Tarihi 16 Aralık 2018, 00:00 Güncelleme 16 Aralık 2018, 22:24
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 120. yeni bölüm fragmanı yayınlandı | EDHO 120. bölüm fragman izle

İÇİNDEKİLER



EDHO'nun 120. bölüm fragmanı yayınlandı. Hayranlarının büyük bir merakla beklediği 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin 12. bölüm fragmanını takvim.com.tr'den izleyebilirsiniz.

EDHO 120. BÖLÜM FRAGMAN TIKLA - İZLE


EDHO 119. SON BÖLÜMDE NELER OLDU? EDHO 119. BÖLÜM İZLE

Savaş sürüyor!
Tuncay tarafından kaçırılıp sorguya alınan Hızır Çakırbeyli, kendisine ve yeğenine yapılanların bedelini Sultan'a ağır ödetmiştir.




Dostlarının başına gelenlere kayıtsız kalamayan Boran da ibret-i alem için sokakları savaş alanına çevirir. Sultan'ın işini devam ettiren her kim olursa sonunun ne olacağını açıkça görecektir.



Çakırbeylilerin savaştığı düşmanların içinde en tehlikelisi olan İzzet'in ise artık sabrı kalmamıştır.



En büyük olma yolunda, devlet içindeki hainleri arkasına alarak Hızır ve İlyas'tan bir an önce kurtulmanın planlarını yapar.



Tuncay, İzzet'in bu planları doğrultusunda ilk iş olarak en kolay lokma olan Cengiz'i ağına düşürür.



Meltem'in açığa çıkmasına neden olabilecek bu anlaşma, yakın zamanda Alparslan'ın başının belaya girmesine de sebebiyet verebilir.