Zirveye hükümdar oldu

'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisi önceki akşam atv'de yayınlanan yeni bölümüyle her hafta olduğu gibi bu hafta da reytinglerde zirvedeki yerini korudu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Eylül 2015 Güncelleme 24 Eylül 2015, 01:32
Zirveye hükümdar oldu

İÇİNDEKİLER

Yayınlandığı ilk günden itibaren zirveden inmeyen 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz', dizisinin hayranlığı dur durak bilmiyor. Başrollerini Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır'ın paylaştığı aksiyon dolu dizi, her hafta olduğu gibi önceki akşam yayınlanan bölümüyle de yine reytinleri alt üst etti.

ATV FARKIYLA...
atv ekranlarında izleyiciyle buluşan dizi; tüm kişilerde 5.78 izlenme oranı ve 16.79 izlenme payı, AB Sosyal Statü'de ise yüzde 6.28 izlenme oranı ve 20.51 izlenme payıyla en çok izlenen yüz program arasında birinci oldu. Dizinin başladığı saatlerde ise Barcelona'da futbol hayatını sürdüren Milli futbolcumuz Arda Turan, televizyon karşısında çekildiği bir kareyi takipçileriyle paylaştı.



ARDA TURAN DA HAYRANI ÇIKTI
Barcelonalı yıldız Arda Turan da 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisi başlayınca ekran başından ayrılmayanlardan. Yıldız futbolcu, önceki akşam dev plazma TV'sinden diziyi izleyip bu kareyi de instagram'da paylaştı.


TESBİHLERİ ÇIKARIN!
Dizinin senaristi Bahadır Özdener'i etiketlemeyi de ihmal etmeyen Arda, Barcelona'daki evinde çekildiği karenin altına şöyle yazdı: "Gülüm harbiden eşkıya dünyaya hükümdar olmaz. Tesbihleri cepten çıkarmanın zamanı gelmişti." Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni bölüm etiketi #eskiyadizi ile de twitter'ın en çok konuşulanlar listesinde en üst sıralardaki yerini aldı.

TWİTTER

Bu dizi bir harika
Merakla beklediğim tek dizi...
Dizi başlar, bizim evde hayat durur.
efsane dizi, racon severiz...
Hayatımıza renk geldi.Günler geçmek bilmiyor.
Yeni kahramanımız Çakır Reis.