Xiaomi Mi 9 özellikleri nelerdir? İşte Xiaomi Mi 9 Avrupa fiyatı!

Son günlerin popülerliğini koruyan telefon markası Xiaomi, Mi 9 özelliği ile büyük beğeni topluyor. Resmen tanıtılan ve özellikleri netleşen Xiaomi Mi 9 şimdiden büyük ilgi görmeyi başardı. Xiaomi, Mi 9 cep telefonunun Avrupa fiyatı da belli oldu.

Giriş Tarihi 24 Şubat 2019, 13:25 Güncelleme 24 Şubat 2019, 13:25
Xiaomi Mi 9 özellikleri nelerdir? İşte Xiaomi Mi 9 Avrupa fiyatı!

İÇİNDEKİLER

Çinli telefon üreticisi Xiaomi, merakla ve heyecanla beklenen Mi 9 modelini tanıttı. Daha satışa sunulmadan almak için sıraya girilen Xiaomi Mi 9 telefonun özelliklerini ve Avrupa satış fiyatını sizler için derledik.

XİAOMİ Mİ 9 ÖZELLİKLERİ NASILDIR?

MUIU 10 tabanlı Android 9.0 Pie işletim sistemine sahip olan Xiaomi Mi 9, damla çentikli tasarımı ile oldukça beğeni topladı. Full HD+ çözünürlüğü bulunan model, 6.4ç inç'lik AMOLED ekrana sahip. Alacağı akıllı telefonda kameranın ön planda olmasını isteyenler için güzel bir haber verelim.

Arka yüzünde 3 kamera bulunması beklenen telefonun ana kamerası 48 MP, 16 MP ultra geniş açılı kamerası ve 12 MP telefoto 2x optik yakınlaştırma özelliğine sahip.Ön kamerasında ise 20 MP + HDR desteği mevcut. Böylece en iyi ve profesyonel fotoğraflar keyifli bir şekilde ve kolayca çekilebilecek. 12 GB RAM özelliği bulunan Xiaomi, Mi 9, kullanıcılara yüksek ve hızlı bir performans da sunuyor. 3500 mAh batarya ve hızlı şarj özelliğiyle de kullanım kolaylığı sağlıyor.

XİAOMİ Mİ 9 AVRUPA FİYATI NEDİR?



Avrupa'da uygun fiyattan satışa sunulması beklenen Xiaomi Mi 9 ne kadar olacak? Avrupa fiyatının 449 Euro olduğu açıklanan modelin, hem özellikleri hem de fiyatıyla şimdiden bir çok akıllı telefon modeline rakip olması bekleniyor. Modelin Türkiye fiyatı ise henüz belli olmadı. Konuyla ilgili resmi açıklama yapıldığında haberimizde yer alacaktır.