
İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Tuttomercatoweb, Fenerbahçe'nin sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı Sırp yıldız Filip Kostic'in bonservisini almayacağını yazdı. Haberde, oyuncunun kiralık sözleşmesinin sona ermesinin ardından Juventus'a geri döneceği belirtildi.
Filip Kostic (AA)
Ayrıca Kostic'in, Juventus'un kadro derinliği açısından yedek kulübesi için değerli bir alternatif olabileceği ifade edildi. Teknik heyetin, Sırp oyuncuyu rotasyon oyuncusu olarak değerlendireceği öngörülüyor.
Filip Kostic (AA)
Fenerbahçe formasıyla bu sezon beklentilerin altında kalan 31 yaşındaki sol kanat oyuncusu, performansıyla tartışma konusu olmuştu. Bonservisinin alınmama kararı, kadroda büyük değişiklikler yapmayı planlayan yönetimin ilk adımlarından biri olarak değerlendiriliyor.