Fenerbahçe yönetiminin Samet Akaydın hamlesine taraftarlar tepki gösterdi

F.Bahçe’nin 4.5 yıllık imza attırdığı Samet Akaydın’a toplam 90 milyon lira maaş ödeyeceği, A.Demir’e ise 3.7 milyon Euro’nun yanı sıra 800 bin Euro bonus verileceği öne sürüldü. Taraftarlar sosyal medyada yönetime isyan bayrağını açtı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Ocak 2023 Güncelleme 12 Ocak 2023, 07:02
Fenerbahçe yönetiminin Samet Akaydın hamlesine taraftarlar tepki gösterdi

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin Adana Demirspor'dan 4.5 yıllığına kadrosuna kattığı Samet Akaydın'ın maliyeti ile ilgili taraftarların tepkisi sürüyor. Yönetimin bu transfer için Adana Demirspor'a 4 eşit taksitte 3.7 milyon Euro'nun yanı sıra bonus olarak da 800 bin Euro ödeyeceği iddia ediliyor. 28 yaşındaki futbolcuya da yıllık 20 milyon liradan toplam 90 milyon lira ödeneceği öne sürülüyor. Sarı-Lacivertli taraftarlar bu rakamlara sosyal medyada adeta isyan etti. 4.5 yıl sonunda toplam maliyeti 180 milyon lirayı bulacak futbolcu için daha uygun bedellere Galatasaray'a transfer olan Abdülkerim Bardakcı ve Beşiktaş'a transfer olan Tayyip Talha'yı örnek göstilererek, "Yönetim yine transferde yanlış adım atmayı başardı" ifadelerini kullandı.



SOSYAL PATLAMA YAŞANDI
Taraftarlardan bazıları attığı tweetlerde "Aferin size de böyle bir transfer yapmak yakışırdı zaten bu sezonun affı yok umarım farkındasınızdır" derken, diğer bir Fenerbahçe taraftarı ise "Sen Abdülkerim'i alma, Tayyip Talha'yı alma, git Samet'e 4 milyon Euro ver. Bravo! dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN