Cimbom’a büyük müjde dönüş biletini aldı: Haris Seferovic Portekiz'e dönüyor

Sezon başında Benfica'dan satın alma opsiyonuyla kiralanan Haris Seferovic beklentilerin altında kaldı. Süper Lig'de 8, Türkiye Kupası'nda 3 maça çıkan Seferovic sadece kupada 2 gol atabildi.  Bosna Hersek asıllı İsviçreli golcünün Portekiz'e dönmesine kesin gözüyle bakılıyor. Seferovic'e yıllık 2.3 milyon Euro ödemeyi taahhüt eden Cimbom'un şimdi bu ücretten nasıl kurtulacağı merak konusu.

Giriş Tarihi 27 Aralık 2022, 13:55 Güncelleme 27 Aralık 2022, 14:34
Cimbom’a büyük müjde dönüş biletini aldı: Haris Seferovic Portekiz’e dönüyor

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da beklentileri karşılayamayan Haris Seferovic, İtalyan basınına göre de devre arasında Benfica'ya dönecek. İsviçreli golcünün yerine ise santrfor arayışları başladı.

YAZ KAMPINDA BEĞENİLMİŞTİ
Sarı-Kırmızılı takıma sezon başında Benfica'dan satın alma opsiyonuyla kiralanan Haris Seferovic yaz hazırlık kampında beğenilmişti fakat ligler başlayınca beklentileri karşılayamadı.

Benfica'ya bu transfer için 1 milyon Euro kiralama bedeli ödeneceği açıklanmıştı ancak Seferovic'in hayal kırıklığı yaratması Ocak ayında ayrılık iddialarını ortaya çıkardı.

CİMBOM'UN MAAŞ SIKINTISI
Seferovic'e yıllık 2.3 milyon Euro ödemeyi taahhüt eden Cimbom'un şimdi bu ücretten nasıl kurtulacağı merak konusu oldu. 30 yaşındaki futbolcuya sezonun geri kalanı için 1.15 milyon Euro daha ödeme yapılması gerekiyor.

İtalya'dan Tutto Mercato'nun haberine göre; Seferovic'in Benfica'ya Ocak ayında dönüşüne kesin gözle bakılıyor. Süper Lig'de 8, Türkiye Kupası'nda 3 maça çıkan Seferovic sadece kupada 2 gol atabildi.

OKAN BURUK: GÜVENİYORUM
Galatasaray'ın 2-1 kazandığı İstanbulspor maçının ardından Seferovic ile ilgili gelen soruya Okan Buruk, "Kendisine güveniyorum. Diğer oyuncular gibi formayı kendisi alabilir" demişti. Ancak Buruk'un, oyuncusunun moralini bozmamak için böyle konuştuğu düşünülüyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN