Galatasaray'dan flaş hamle! Aslan harekete geçti: Hedef Fenerbahçe'nin genç yıldız adayı Ömer Faruk Beyaz

Son dakika transfer haberleri... Fenerbahçe’den Stuttgart’a transfer olan Sarı-Lacivertliler’in genç yıldız adayı Ömer Faruk Beyaz yeniden Süper Lig’e dönüyor. Alman ekibinin genç yıldıza takım araması üzerine Galatasaray harekete geçti. Stuttgart ile resmi görüşmelere başlayacağı belirtilen Sarı-Kırmızılılar, Ocak ayı transfer döneminde genç futbolcuyu transfer etmeyi hedefliyor.

Giriş Tarihi 14 Aralık 2022, 11:28 Güncelleme 14 Aralık 2022, 12:43
Galatasaray’dan flaş hamle! Aslan harekete geçti: Hedef Fenerbahçe’nin genç yıldız adayı Ömer Faruk Beyaz

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'den Almanya'ya büyük umutlarla transfer olan genç yıldız bir türlü beklentilere karşılık veremedi. 19 yaşındaki oyuncunun geleceğiyle ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Genç yetenek yeniden Süper Lig'e dönebilir.

2021 yılında Fenerbahçe'den Almanya'nın Stuttgart takımına bonservissiz olarak transfer olan Ömer Faruk Beyaz, beklenen performansı bir türlü gösteremedi. Bundesliga temsilcisi, Magdeburg'a kiraladığı 19 yaşındaki oyuncuyla ilgili geçtiğimiz günlerde bir açıklama yayınladı.

STUTTGART, ÖMER FARUK BEYAZ'A KULÜP ARIYOR
Magdeburg'a kiralık gönderilen Ömer Faruk Beyaz, yeniden Stuttgart ile antrenmanlara çıkmaya başladı. Suttgart, sosyal medya hesabı üzerinden 19 yaşındaki oyuncuya kulüp aradıklarını duyurdu.

GALATASARAY DEVREYE GİRDİ
Süper Lig'in dev ekibi Galatasaray'ın bu gelişmeler üzerine harekete geçtiği ve Ömer Faruk Beyaz'ı kadrosuna katmak için çalışmalara başladığı öğrenildi. Ocak ayı transfer döneminde Sarı-Kırmızılılar'ın Stuttgart ile resmi görüşmelere başlayacağı ve transferi sonuçlandırmaya çalışacağı belirtildi.

AVRUPA HAYALİ HÜSRANLA SONUÇLANDI
Türk futbolunun önemli yetenekleri arasında gösterilen Ömer Faruk Beyaz, Fenerbahçe'de yeterince forma şansı bulamadığı ve Avrupa hayali kurduğunu belirterek Stuttgart'a transfer olmuştu.

NE GOL NE ASİST
Stuttgart'ta bir türlü kendisini futbola veremeyen ve sadece 79 dakika süre alan Ömer Faruk Beyaz, daha sonra Magdeburg'a kiralandı. Genç yıldız, Magdeburg takımında da toplamda 69 dakika forma şansı bulabildi. 4 maçta gol ve asist üretemedi. Beyaz, 5 kez Süper Lig maçına çıkarken 11 kez Türkiye U21 takımında şans buldu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN