Wout Weghorst gol fırsatlarını harcadı: Beşiktaş liderliği kaçırdı

Süper Lig'de golcüler takımlarının kaderlerini belirledi. Beşiktaş'ın Hollandalı yıldızı Wout Weghorst attığı gollerle takımına kritik puanlarla kazandırırken, kaçırdığı gollerle siyah-beyazlıların muhtemel liderliğine adeta engel oldu. Hollandalı yıldız tam 10 net gol fırsatından yararlanamadı

Giriş Tarihi 07 Kasım 2022, 14:46 Güncelleme 07 Kasım 2022, 14:46
Wout Weghorst gol fırsatlarını harcadı: Beşiktaş liderliği kaçırdı

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de en çok gol fırsatı harcayan ilk 10 isim belli oldu. Siyah-beyazlılardan hangi futbolcu listenin zirvesinde yer aldı? Detayları haberimizde...

10 - Alanyaspor'un bu sezon en çok dikkat çeken futbolcuları arasında Efkan Bekiroğlu yer alıyor. 27 yaşındaki futbolcu orta sahada oynamasına rağmen 5 kez büyük gol fırsatını harcadı. Efkan'ın bu sezon ligde 11 maçta 3 golü bulunuyor.

9 - Ankaragücü'nün Rostov'dan kiraladığı Ali Sowe, performansıyla dikkat çekiyor. 28 yaşındaki Gambiyalı santrfor bu sezon 10 maçta 3 gol, 1 asistle oynarken girdiği 5 net gol fırsatını ise harcadı.

8 - Süper Lig'in en çok şut çeken isimlerinde başı çeken Galatasaraylı Driens Mertens buna rağmen sadece 1 gol atabildi. Belçikalı yıldız da 5 net gol fırsatını değerlendiremedi.

7 - Antalyaspor'u attığı gollerle sırtlayan Haji Wright 12 maçta 9 kez fileleri sarsıp, 1 de asist yaptı. 24 yaşındaki ABD'li forvet, 5 kez de net gol fırsatı harcadı.

6 - Ligin gol kralı Enner Valencia da 5 kez net gol fırsatı harcayan isimler arasına girdi.

5 - Sivasspor'un tecrübeli golcüsü Mustapha Yatabare, ligde 6 net gol fırsatını değerlendirseydi Sivasspor daha üst sıralarda olabilirdi...

4 - Kayserispor'un İsviçreli golcüsü Mario Gavranovic ligde 11 maçta 5 gol atmayı başardı. Tecrübeli forvet, 6 kez ise net gol fırsatını harcadı.

3 - Konyaspor'un orta saha oyuncusu Soner Dikmen ligin en çok gol fırsatı yaratan isimleri arasında yer alıyor. 29 yaşındaki futbolcu buna rağmen sürpriz bir şekilde golle buluşamadı! Soner, tam 8 net gol fırsatını harcadı.

2 - Hatayspor'un Faslı golcüsü Ayoub El Kaabi 11 maçta 3 gol, 1 asist yaptı. 29 yaşındaki forvet tam 9 net gol fırsatını harcayarak takımın alt sıralardan kurtulmasına engel oldu.

1 - Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Wout Weghorst attığından daha çok gol kaçırarak siyah-beyazlıları üzdü. 13 maçta 6 gol, 4 asist yapan Hollandalı yıldız tam 10 net gol fırsatından yararlanamadı.

Hollandalı yıldız belki de Beşiktaş'ı liderlik koltuğundan etti...

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN