Beşiktaş teknik direktörlük konusunda Şenol Güneş ile 1,5 yıllığına anlaşma sağladı

Valerien Ismael'le karşılıklı olarak sözleşmeyi fesh eden Beşiktaş, teknik direktörlük konusunda Şenol Güneş ile 1,5 yıllığına anlaşma sağladı. Siyah beyazlı ekip tecrübeli çalıştırıcıyla 2 şampiyonluk yaşamıştı.

Giriş Tarihi 26 Ekim 2022, 21:44 Güncelleme 27 Ekim 2022, 00:07
Beşiktaş teknik direktörlük konusunda Şenol Güneş ile 1,5 yıllığına anlaşma sağladı

İÇİNDEKİLER

A Spor'un haberine göre Beşiktaş teknik direktörlük konusunda Şenol Güneş ile 1,5 yıllığına anlaşma sağladı.



2 ŞAMPİYONLUK YAŞADI
2015-2019 yılları arasında Beşiktaş'ta 4 sezon görev yapan Şenol Güneş, 2 şampiyonluk yaşadı. Siyah beyazlı takım Güneş yönetiminde çıktığı 199 maçta 117 galibiyet, 36 mağlubiyet yaşarken, 46 kez berabere kaldı.



NELER OLMUŞTU?
Ligde alınan başarılı sonuçlar ve hücum futbolu taraftarı memnun ederken önce Başakşehir mağlubiyeti ardından İstanbulspor beraberliği eleştirilerin fitilini yaktı. Ligin yeni ekibi İstanbulspor'a karşı deplasmanda alınan beraberlik ve iç sahada oynanan Fenerbahçe derbisindeki futbol eleştiri dozunu iyice artırdı. Trabzonspor maçında da yaşanan puan kaybının ardından istifa sesleri Vodafone Park'ta yükselmeye başladı.



SOSYAL MEDYADA ŞENOL GÜNEŞ SESLERİ
Maçın sonunda sosyal medyada da Ismael'e büyük tepki vardı. Oynatılan futboldan memnun olmayan taraftarlar 2 şampiyonluk yaşadıkları ve şu an boşta olan Şenol Güneş'in takımın başına geçmesi gerektiğini savundu.



"BEŞİKTAŞ TARAFTARINA SELAMLAR"
Tecrübeli çalıştırıcı toplantıdan sonra A Spor muhabiri Sercan Dikme'ye, "Yönetimle görüştük, perşembe belli olur. Beşiktaş taraftarına selamlar. Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar." ifadelerini kullandı.



ISMAEL İLE YOLLAR AYRILDI
Beşiktaş'ta teknik direktör Valerien Ismael dönemi sona erdi. Siyah-beyazlılar, KAP'a yaptığı bildirimde Fransız çalıştırıcı ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını duyurdu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN