Son dakika: Fenerbahçe stoperinin ayrılığı duyurdu!

Son dakika haberi... Yeni sezona teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde devam eden Fenerbahçe'de takıma katılan isimlerin yanı sıra takımdan ayrılan isimler de belli oluyor. Sarı lacivertliler, stoper oyuncusu ile yolların ayrıldığını duyurdu. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 26 Ağustos 2022, 10:05 Güncelleme 26 Ağustos 2022, 10:39
Son dakika: Fenerbahçe stoperinin ayrılığı duyurdu!

İÇİNDEKİLER

Son olarak UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Austria Wien'i mağlup ederek gruplara kalan Fenerbahçe'den ayrılık açıklaması geldi.

Sarı lacivertlilerden yapılan açıklamada, stoper mevkisinde görev alan Steven Caulker ile yolların ayrıldığı duyuruldu.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbol A Takımımızın oyuncularından Steven Caulker'ın sözleşmesi karşılıklı varılan mutabakat çerçevesinde feshedilmiştir.

Caulker'a bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.

Kariyerine Tottenham altyapısında başlayan futbolcu, Southampton ve Liverpool gibi kulüplerde oynadıktan sonra Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor'a transfer olmuştu. 2018/19 sezonunun devre arasında Akdeniz temsilcisine katılan Caulker, performansı ile dikkatleri üzerine çekmişti.

1 RESMİ MAÇTA BİLE OYNAYAMADI

Bu performans sonrasında Fenerbahçe'ye bedelsiz olarak transfer olan Steven Caulker, geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Gaziantep FK'da geçirmişti. Caulker, Fenerbahçe'de 1 resmi maç bile oynayamadan kulüpten ayrılmış oldu.

30 yaşındaki futbolcunun eski kulübü Alanyaspor ile anlaşması bekleniyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN