Son dakika: Fenerbahçe - Austria Wien karşısında galip!

Son dakika haberi... UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş karşılaşmasında Fenerbahçe ile Austria Wien karşı karşıya geldi. Temsilcimiz, mücadeleyi 4-1 kazandı ve 2-0'ın rövanşında tur atlayan taraf oldu. İrfan Can Kahveci, Mert Hakan Yandaş ve Luan Peres gösterdikleri performansla alkış topladı. İşte maçtan öne çıkanlar...

Giriş Tarihi 25 Ağustos 2022, 18:42 Güncelleme 25 Ağustos 2022, 22:04
Son dakika: Fenerbahçe - Austria Wien karşısında galip!

İÇİNDEKİLER

UEFA Avrupa Ligi play-off rövanş karşılaşmasında Fenerbahçe ile Austria Wien karşı karşıya geldi.

Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanan mücadele, 4-1'lik Fenerbahçe üstünlüğü ile tamamlandı. İlk mücadeleyi 2-0 ile geçen temsilcimiz, toplamda 6-1'lik skorla turladı.

Fenerbahçe'nin gollerini İsmail Yüksek, İrfan Can Kahveci (2) ve Mert Hakan Yandaş'tan geldi.

İRFAN'DAN MÜTHİŞ DÖNÜŞ
Bir süredir sakatlığı sebebiyle formasından uzak kalan İrfan Can Kahveci, ilk 11 başladığı mücadelede 2 gol kaydetti. Yıldız futbolcu, dakikalar 77'yi gösterirken yerini Arda Güler'e bıraktı.

MERT HAKAN 2 DAKİKADA ATTI
Karşılaşmaya 77. dakikada sahanın yıldızlarından Miguel Crespo'nun yerine dahil olan Mert Hakan Yandaş ise 79. dakikada takımının 4. golünü kaydetti. Maça yedek başlayan bir diğer yıldız isim Arda Güler de karşılaşmaya Mert Hakan ile birlikte dahil oldu.

PERES ALKIŞ ALDI
Fenerbahçe'nin sezon öncesi transferlerinden Luan Peres, defansta oynadığı futbol ile taraftarları mest etti.

AVRUPA LİGİ GRUPLARINDAYIZ
Sarı lacivertli temsilcimiz, play-off turu mücadelesinde rakibini geçti ve UEFA Avrupa Ligi gruplarına katılma hakkı kazandı. Temsilcimizin gruptaki rakipleri 26 Ağustos'ta çekilecek kura ile belli olacak.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN