Beşiktaş'ın gündemindeki Alli'nin menajeri Lampard konuştu

Süper Lig'in yeni sezonunda şampiyonluğa oynayacak bir ekip kurmak için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ediyor. Siyah beyazlıların gündeminde bulunan en önemli isim ise hiç şüphesiz İngiliz yıldız Dele Alli... Beşiktaş kanadında çalışmalar devam ederken, Everton teknik direktörü Frank Lampard, oyuncunun geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 19 Ağustos 2022, 19:53 Güncelleme 19 Ağustos 2022, 20:18
Beşiktaş’ın gündemindeki Alli’nin menajeri Lampard konuştu

İÇİNDEKİLER

Transferde tekrar aktifleşmeye başlayan Beşiktaş, dünya çapında bir üne sahip olan İngiliz orta saha oyuncusu Dele Alli'yi kadrosuna katmaya hazırlanıyor. 26 yaşındaki futbolcuyu kiralamak için Everton ile anlaşan siyah beyazlılar, ufak pürüzleri halletmek için uğraşıyor.

Mavi beyazlılar, geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde Tottenham'dan renklerine bağladığı Dele Alli'yi kiralık olarak göndermeyi kabul etti. Beşiktaş, kariyeri düşüşe geçen ve tekrar yükselmeyi hedefleyen yıldız futbolcu ile de el sıkıştı.

3 MİLYON EURO ÖDENECEK

Kartal, bu transfer için bonuslarla birlikte 3 milyon Euro ödeyecek. Everton'a kiralama bedeli verilmeyeceği gündemde. Yıldız futbolcunun 22 Ağustos Pazartesi günü İstanbul'da olması bekleniyor. Alli, Vodafone Park'ta oynanacak Karagümrük maçını sahadan takip edecek.

Beşiktaş'ın futbolcusu Cenk Tosun'dan da Dele Alli için olumlu referans geldi. Tosun, oyuncunun futbola odaklanması halinde büyük katkı verebileceğini belirtti.

LAMPARD KONUŞTU

Fotomaç'ın derlediği habere göre Everton'un teknik direktörü Frank Lampard, oyuncunun geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Lampard, "Kamuoyunda görüldüğü üzere Dele'ye ilgi var ve değerlendirmemiz gereken bir konu. Herkes için sağlıklı şartlar oluşmalı. Bence, onun kariyeri hakkındaki görüşlerine saygı göstermeliyiz." ifadelerini kullandı.

İngiliz orta saha, geçtiğimiz sezon Everton formasıyla çıktığı 11 karşılaşmada fol veya asist katkısında bulunamamıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN