Son dakika: Galatasaray Gomis ile güldü

Son dakika haberi... Süper Lig'in üçüncü hafta mücadelesinde Galatasaray ile Ümraniyespor karşı karşıya geldi. Sarı kırmızılılar, 87. dakikada Bafetimbi Gomis'in ayağından bulduğu gol ile üç puanı kurtardı. Seferovic'in performansı ise eleştiri konusu oldu. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 19 Ağustos 2022, 19:56 Güncelleme 19 Ağustos 2022, 23:38
Son dakika: Galatasaray Gomis ile güldü

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 3. hafta karşılaşmasında Galatasaray ile Ümraniyespor karşı karşıya geldi.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan ve hakem Ali Şansalan'ın yönettiği karşılaşma, 1-0 Galatasaray galibiyeti ile sonuçlandı. Cimbom'un golü Bafetimbi Gomis'ten geldi.

ÜMRANİYESPOR'UN GOLÜ SAYILMADI
Karşılaşmanın 69. dakikasında Galatasaray savunmasında Abdülkerim Bardakçı'nın büyük hatasında Ümraniyespor futbolcusu Geraldo skoru buldu ancak gol ofsayt gerekçesiyle sayılmadı.

GALATASARAY PENALTI BEKLEDİ
Karşılaşmanın 55. dakikasında Galatasaray penaltı bekledi ancak Ali Şansalan oyunu devam ettirdi.

GOMIS GEMİYİ KURTARDI
Bafetimbi Gomis 77. dakikada oyuna girerken, 87. dakikada takımını öne geçiren golü attı. Bu gol, Bafetimbi Gomis'in 2017 yılından bu yana ceza sahası dışından attığı ilk gol oldu.

SEFEROVIC DÜNYALARI KAÇIRDI

Sezon başında Benfica'dan kiralık olarak kadroya katılan Haris Seferovic, kaçırdığı pozisyonlar ile eleştirilere sebep oldu.

TORREIRA 11'DE

Galatasaray orta sahasının yeni yıldızı Lucas Torreira karşılaşmaya ilk 11'de başladı. Napoli'den transfer edilen Dries Mertens ise karşılaşmanın ikinci yarısında Emre Akbaba'nın yerine oyuna dahil oldu.

KALECİ SERKAN, KURTARIŞLARIYLA ÖN PLANA ÇIKTI

HangiKredi Ümraniyespor'un tecrübeli kalecisi Serkan Kırıntılı, yaptığı kurtarışlarla takımının direncinde etkili oldu. Maçın ilk yarısında özellikle ceza sahası dışından atışan şutlarda rakibine geçit vermeyen Serkan, ikinci yarıda ise zor pozisyonlarda iyi kurtarışlar yaptı. Mücadelenin 53. dakikasında Sacha Boey'un ceza sahası dışından şutu, 71. dakikasında ise Dries Mertens'in ceza sahası içinden yaptığı kafa vuruşlarında şık kurtarışlar yapan 37 yaşındaki kaleci, gole izin vermedi. Serkan, 86. dakikada Gomis'in golüne engel olamazken bu dakikaya kadar skorun 0-0 gelmesinde etkili rol aldı.

SIRADA DERBİ VAR

Galatasaray, gelecek maçta 28 Ağustos tarihinde Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN